white_lotus
Fanka BB :)
Jak sie ma zryty beret jak ja, to moznaa to można za często?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie ma zryty beret jak ja, to moznaa to można za często?![]()
Z tymi objawami to różnie, w tamtym miesiącu bolał mnie prawy jajnik a śluzu prawie nic, teraz zaś nic nie boli ale mnie zalewaAle, czym jestem zaskoczona, objawy pokrywaja sie z testem w tym cyklu. Sutki jak nie moje, czuje baaaardzo podbrzusze. Moze nie jak na okres, ale takie ciezkie. No coz, zobaczymy co przyniesie los![]()
Zawsze testowałam kilka dni przed okresem, ale to bez sensu, lepiej poczekać i mieć pewność a nie łudzić się kilka dni po owulacji, dobrze się mówi ale ciężko wytrzymać i koniec końców testowanie będzie "za wcześnie"Dziewczyny ile wczesniej przed okresem robicie testy? Ja robilam w piatek czyli kilka dni przed okresem i bylo bialo a moj mozg od rana ze trzeba kupic test i sprawdzic jeszcze raz bo wtedy bylo to nie o poranku i za wczesnie... ale nie chce robic bo wtedy sie straci nadzieje
No teoretycznie z punktu starań podobno więcej niż raz dziennie nie jest za dobrze, bo w wytrysku jest mniejsza ilość plemnikówa to można za często?![]()
Ja się tak zraziłam w pierwszej ciąży jak 3 dni przed spodziewanym okresem miałam "negatyw" (po czasie jak patrzę na zdjęcia to widać było cień, ale człowiek był zielony w temacie i oczywiście schizował...), wtedy test zrobiłam dwa dni po dacie spodziewanej miesiączki. Ale znowu w poprzednim cyklu gdybym tak zrobiła to nie wyłapałabym biochemu, bo w 11dpo był pozytyw, a potem blednące kreski. @malgosia005Zawsze testowałam kilka dni przed okresem, ale to bez sensu, lepiej poczekać i mieć pewność a nie łudzić się kilka dni po owulacji, dobrze się mówi ale ciężko wytrzymać i koniec końców testowanie będzie "za wcześnie"powinno się w dniu spodziewanej miesiączki, ale kto by to tyle czekał
![]()
Na przykladHej, ale dużo pisałyście w weekendja tak się zastanawiam, bo mialam niskiego tego proga czy można cos suplementowac, żeby go zwiększyć? Nie mówię tutaj o Duphastonie, tylko jak to jest z tym progiem. Czy to jest jakaś zależna, że on w każdym cyklu będzie inny?