reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Znalazłam profil jej matki i nie chce być wredna, ale mam dziwne wnioski...

- Dziecko od pewnego czasu ciągle na czarno. W wieku 11 lat mieć taką fazę ala "alternatywka"?
- Ciągle nieumyte włosy u dziewczynki + obgryzione, brudne paznokcie... To chyba mówi samo za siebie o stanie psychicznym.
- Dziecko na niektórych fotkach ma podkrążone oczy, dosłownie "z worami". No 11 lat to nie czas na worki pod oczami...

Nie wiem, dla mnie to coś dziwnego.
Mama dziewczynki chyba bardzo się spełnia cykaniem zdjęć wszystkiego (siebie w lustrze) i szpanem biżuterią z Apartu co chwilę... dziwię się, że trochę nie widzi, że coś się dzieje z córką?

Nie zdziwiłabym się, jakby dziewczynka miała jakieś problemy w szkole. Jakoś dziwnie łączy mi się to do kupy. 🥺
A jak się nazywa jej matka?

reklama
Ale wiecie z czego to się wzięło ? Z tych właśnie wszystkich zasad i regulaminow. Zobaczcie, na kreskach też nie mogą się udzielać osoby nie zapisane. Widocznie na mamuskach też zrobilyście takie zasady, że kto w ciąży to się nie udziela. Myślę, że dziewczyny same sobie to zrobiły, te które wymyśliły te wszystkie regulaminy 🤷‍♀️
Dobra ja wiem ze jest regulamin ale Olka11135 fajnie to wytłumaczyła o cukrzycy.
A tq najazd że ma nie pisać i ich nie stresować.
Że jej się nie podoba że piszą kobiety które nie są w ciąży. To po części do mnie bo nie jestem już w ciąży. Nie jej decydować kto może a to była tylko rada od Olka11135. A nie wskoczenie z dupy z czymś..

Dobra ja wiem ze jest regulamin ale Olka11135 fajnie to wytłumaczyła o cukrzycy.
A tq najazd że ma nie pisać i ich nie stresować.
Że jej się nie podoba że piszą kobiety które nie są w ciąży. To po części do mnie bo nie jestem już w ciąży. Nie jej decydować kto może a to była tylko rada od Olka11135. A nie wskoczenie z dupy z czymś..

Ale tam nie ma żadnego regulaminu.
W ogóle Pani R nie ma tam żadnej mocy sprawczej - zupełnie kto inny założył wątek, kto inny ogarnia listy i ogarnia grupę prywatną więc trochę to śmieszy podwójnie :D Będą tam na prywatnym miały wesoło ;)

Mam tylko nadzieję, że dziewczyny z cukrzycą nie wezmą jej na poważnie i nie uznają tego, jak to ona napisała za bzdury bo nieleczona cukrzyca ciążowa jest turbo groźna zarówno dla dziecka jak i matki

reklama
Do góry