dominikana26
Fanka BB :)
Słuchajcie, a jakie stosujecie witaminy te z kwasem foliowym? Ja teraz stosowałam Omegamed, ale pomyślałam, żeby może je zmienic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Absolutnie nie z kwasem foliowym, tylko z aktywnymi folianami! Akurat teraz kończę Prenacare startSłuchajcie, a jakie stosujecie witaminy te z kwasem foliowym? Ja teraz stosowałam Omegamed, ale pomyślałam, żeby może je zmienic
Chyba az sama tez spytam chata co poleca.Biorę tyle tych supli i leków że mi się w przegródkach nie mieszcząa mam takie kolorowe opakowania na leki, na każdy dzień tygodnia. Pomogło w systematyczności brania. Też poprosiłam chat gpt o rozpiskę suplementów jak ,co i kiedy brać. Fajnie to rozegrał- wskazał co nie łączyć a o czym nie miałam pojęcia. Mężowi też rozpisał pt "Plan suplentacji w staraniach o dziecko" aż sobie na lodówkę przyczepił wydrukowane
![]()
Nam się też już nie mieszczą i chyba kupimy pudełka gdzie będzie podziałka nie tylko na dni ale i pory dniaBiorę tyle tych supli i leków że mi się w przegródkach nie mieszcząa mam takie kolorowe opakowania na leki, na każdy dzień tygodnia. Pomogło w systematyczności brania. Też poprosiłam chat gpt o rozpiskę suplementów jak ,co i kiedy brać. Fajnie to rozegrał- wskazał co nie łączyć a o czym nie miałam pojęcia. Mężowi też rozpisał pt "Plan suplentacji w staraniach o dziecko" aż sobie na lodówkę przyczepił wydrukowane
![]()
Ale szybko patrząc na testowanieU mnie![]()
Naturell folian forteSłuchajcie, a jakie stosujecie witaminy te z kwasem foliowym? Ja teraz stosowałam Omegamed, ale pomyślałam, żeby może je zmienic
Wiem, że ferrytyny powinno być mniej więcej tyle, ile się waży- czyli za nisko, bo zakładam, że lekko ponad 30 kilo nie ważyszDziewczyny robiłam badanie glukozy, kwasu foliowego i ferrytyny.
Niby wszystko w widełkach ale zerknijcie doświadczonym okiem![]()