Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Właśnie nie wiem co ja to odwaliłam ale według kalendarzyka miałam mieć jutro także coś pomieszałam i wpisałam się na 19Ale szybko patrząc na testowanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie wiem co ja to odwaliłam ale według kalendarzyka miałam mieć jutro także coś pomieszałam i wpisałam się na 19Ale szybko patrząc na testowanie
Wg mnie Kwas dobry, ferrytyna możesz naturalnie trochę spróbować podnieść jakimiś zakwasami z buraka, tak do 50, glukoza z tego czytalam sama dla siebie, to powinna być trochę niższa,ze lepiej jak jest blizej 90Dziewczyny robiłam badanie glukozy, kwasu foliowego i ferrytyny.
Niby wszystko w widełkach ale zerknijcie doświadczonym okiem![]()
Drugie tyleWiem, że ferrytyny powinno być mniej więcej tyle, ile się waży- czyli za nisko, bo zakładam, że lekko ponad 30 kilo nie ważysz![]()
U mnie też prenacare start! Bardzo ważne że nie ma jodu więc nie podnosi mi tsh, przy poprzednim suplemencie z jodem miałam tsh ponad 2. Teraz równo 1.Absolutnie nie z kwasem foliowym, tylko z aktywnymi folianami! Akurat teraz kończę Prenacare start
A mi właśnie moja endo kazała suplementowac jod, żeby poprawić pracę tarczycyU mnie też prenacare start! Bardzo ważne że nie ma jodu więc nie podnosi mi tsh, przy poprzednim suplemencie z jodem miałam tsh ponad 2. Teraz równo 1.
Fajnie, właśnie kupiłam pueria pre na 2 miesiące, jod w składzieU mnie też prenacare start! Bardzo ważne że nie ma jodu więc nie podnosi mi tsh, przy poprzednim suplemencie z jodem miałam tsh ponad 2. Teraz równo 1.
Zwłaszcza że niedobor jodu ma jakieś 80% społeczeństwa..A mi właśnie moja endo kazała suplementowac jod, żeby poprawić pracę tarczycy![]()
Jeśli masz instagrama, polecam zaobserowac hormonalna_przestrzen stamtad była grafika o ile pamiętam i ogólnie dziewczyna dużo dodaje polecajek z dobrym składemDziewczyny wstawiała chyba któraś z Was grafikę na której są polecane suple z inozytolem. Niestety nie zapisałam jej sobie, a teraz nie mogę tego znaleźć. Mogę prosić o ponowne wstawienie?![]()