Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wszędzieMocno szanuje ale gdzie w mieszkaniu znalezc na to miejsce. No dziewczyny gdzie te rozowe i niebieskie patyki![]()
Betę i progaA co tam robisz? Betę? To super, to ostatnio moje hobby, czekanie na wyniki nawet nie swoje![]()
Kurcze mnie dzisiaj właśnie znowu też bolą.wgl zawsze mam tak że po owulacji bolą i jak spada progesteron to przestają.a teraz jeden dzień bolą,drugi mniej,potem znowu bardziej.nieogarniamDzień dobry tak w ogóle, słonko świeci, ptaszki śpiewają a mnie cycki zaczęły bolećale żeby miło nie było, to podbrzusze też coś ciągnie
![]()
Dawaj znać, trzymamy kciuki!Betę i progaz promką zapłaciłam niecałe 80zl.chce juz wiedzieć na czym stoję żeby wykupić badania zlecone przez gin.a jest tego trochę więc fajnie byłoby się załapać jeszcze na tą promocje w SLA.zawsze to trochę taniej
a moje ciało sobie ze mną ostro w tym miesiącu pogrywa.po wczorajszych bólach brzucha nawet śladu nie ma
Ja normalnie to piersi też mam takie małe jakby ktoś na deskę naplułDawaj znać, trzymamy kciuki!
Mnie spuchły cycki, których nie mammam nadzieję, że z jakiegoś powodu!
![]()
To ja teraz miałam tak, że nic a nic nie bolały, ale od 2-3 dni miałam takie cięższe, a dziś też tkliwe się zrobiły, zobaczymy bo może to okresowo zaczyna boleć..Kurcze mnie dzisiaj właśnie znowu też bolą.wgl zawsze mam tak że po owulacji bolą i jak spada progesteron to przestają.a teraz jeden dzień bolą,drugi mniej,potem znowu bardziej.nieogarniam
Dziekuje ze to napisalas bo googlam.i googlam od tygodnia jaka to jest szybką a jak wolna, w poprzedniej ciazy mialam szybciej test ciazowy pozytywny, ale tez nie wiedziałam w sumie nic o owulacji, teraz wiem ze byla dzien pozniej, a beta 12dpo 36, 14dpo 122 - rozumiem ze to ok przebieg?
Te co wysyłałam sa za 10 zł dostępne przez empik lub allegro akurat