Patii26
Fanka BB :)
Ja tu nic nie widzęU mnie+- 8dpo i czysto póki co. Ja nie wiem po co ja to sobie robięlubię testować,jestem maniaczką ale ja to ta, co wszędzie widzi
cienie
Ale tutaj to jest![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tu nic nie widzęU mnie+- 8dpo i czysto póki co. Ja nie wiem po co ja to sobie robięlubię testować,jestem maniaczką ale ja to ta, co wszędzie widzi
cienie
Ale tutaj to jest![]()
Małżon pojechał wczoraj na wyjazd integracyjny, ja zrobiłam sobie spa daymaseczka, serum nawilżające, płatki pod oczy i Potter
(a w przerwach debata
)
Kuźwa, dopiero 40 minut minęłoJa zrobie test tak za 1,5h![]()
Ja wiedziałam ,że to nie jest realne,żeby coś już było widaćJa tu nic nie widzęa ja wszystkie cienie widzę
ale kochana, dopiero 8dpo. Ja dziś też 8-7 dpo. I raczej testować nie będę. Poczekam do pondz
chyba,ze coś mi odwali, tak jak wczoraj, zrobiłam pinka tylko dlatego, żeby zobaczyć czy aby na pewno nie ma chujocienia, żeby potem w razie co wiedzieć, że to ciąża jak coś się pojawi
oczywiście żadnego fałszywego nie było cienia
![]()
Chodź zatestować ze mną solidarnie w poniedziałekJa wiedziałam ,że to nie jest realne,żeby coś już było widaćja chyba się wstrzymam do końca miesiąca z testami
z naciskiem na "chyba"
I ogólnie szanuję Twoją manię zbieractwa @loumarie. Ja testów nie mam aż tyle, bo jestem psychiczną wiedźmą i się boję, że jak kupię milion to dłużej będą trwały starania, bo taką energię przyciągnę.
Ale! Mam manię kupowania na zapas WSZYSTKIEGO. Bo mam swój ulubiony papier toaletowy, ulubione mydła, gąbki itd… żyję w strachu co ja zrobię jak nie wiem, wycofają kiedyś ten konkretny zapach Dove? XD
Więc mam całą szafę (i nie tylko xD) zajebaną rzeczami na czarną godzinę xD. Generalnie no, choroba. Wszyscy zawsze z tego lali, do momentu… aż przyszła pandemia xD. Ludzie się bili o mydła i srajtaśmę a ja się wtedy czułam jak strateg hahaha![]()
Ja mam plan zatestować w dzień dziecka. Ale ogromnie boję się rozczarowaniaJa wiedziałam ,że to nie jest realne,żeby coś już było widaćja chyba się wstrzymam do końca miesiąca z testami
z naciskiem na "chyba"
Zgadza się, ja po prostu od początku uprzedzam Was, że u mnie pod kopułą coś może być nie tak hahaTzn. tego nie jest wybitnie aż tyle jak sobie wyobrażacie, bo testy typu clear blue kosztują po 80 zł opakowanie.
Kupię 4 testy i suma już jest niezła sama z siebie. Dokupię duża paczkę owulaków to już cyk, kolejne 100 zł itd. itp.
Zawsze miałam jakieś zapasy - chociaż nie wiem, po 7 opakowań Pinków, nawet nie starając się.Jeśli mam zaniki miesiączki no to chcąc nie chcąc, starając się czy nie - profilaktyczne nasikanie na patyk musi być. Ale tak, lubię mieć więcej niż minimum, bo nie lubię na ostatnią chwilę latać w panice do sklepu.
Czy posiadanie dużej ilości testów może przyciągnąć energię braku ciąży?Ciężko mi powiedzieć bo to pytanie chyba do jakiegoś ezoteryka raczej.
Myślę, że gdybym nie miała ich wcale to tak samo tej ciąży mogłoby nie być.![]()
Hahahaha, sikamJa normalnie to piersi też mam takie małe jakby ktoś na deskę napluł![]()
stycxen, wychodzi dwudziesty któryś styczniaA łapiesz się jeszcze z nami na styczeń czy już luty ?![]()