reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

U mnie+- 8dpo i czysto póki co. Ja nie wiem po co ja to sobie robię 😂 lubię testować,jestem maniaczką ale ja to ta, co wszędzie widzi 🍆 cienie 😂
Ale tutaj to jest ❄️

Załączniki

• 1000009185.jpg
    1000009185.jpg
    814,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 1000009188.jpg
    1000009188.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 45
  • 1000009187.jpg
    1000009187.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 45
reklama
I ogólnie szanuję Twoją manię zbieractwa @loumarie 😂. Ja testów nie mam aż tyle, bo jestem psychiczną wiedźmą i się boję, że jak kupię milion to dłużej będą trwały starania, bo taką energię przyciągnę. 😂😂😂
Ale! Mam manię kupowania na zapas WSZYSTKIEGO. Bo mam swój ulubiony papier toaletowy, ulubione mydła, gąbki itd… żyję w strachu co ja zrobię jak nie wiem, wycofają kiedyś ten konkretny zapach Dove? XD
Więc mam całą szafę (i nie tylko xD) zajebaną rzeczami na czarną godzinę xD. Generalnie no, choroba. Wszyscy zawsze z tego lali, do momentu… aż przyszła pandemia xD. Ludzie się bili o mydła i srajtaśmę a ja się wtedy czułam jak strateg hahaha 😂😂😂

I ogólnie szanuję Twoją manię zbieractwa @loumarie 😂. Ja testów nie mam aż tyle, bo jestem psychiczną wiedźmą i się boję, że jak kupię milion to dłużej będą trwały starania, bo taką energię przyciągnę. 😂😂😂
Ale! Mam manię kupowania na zapas WSZYSTKIEGO. Bo mam swój ulubiony papier toaletowy, ulubione mydła, gąbki itd… żyję w strachu co ja zrobię jak nie wiem, wycofają kiedyś ten konkretny zapach Dove? XD
Więc mam całą szafę (i nie tylko xD) zajebaną rzeczami na czarną godzinę xD. Generalnie no, choroba. Wszyscy zawsze z tego lali, do momentu… aż przyszła pandemia xD. Ludzie się bili o mydła i srajtaśmę a ja się wtedy czułam jak strateg hahaha 😂😂😂
Mocno szanuje ale gdzie w mieszkaniu znalezc na to miejsce. No dziewczyny gdzie te rozowe i niebieskie patyki🩵💗

reklama
Do góry