LadyStrejser
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu nie widzę, ale dejże mu jeszcze ze dwa dni, żeby przeniknął do siuśków, nie bądź taka zachłannaU mnie+- 8dpo i czysto póki co. Ja nie wiem po co ja to sobie robięlubię testować,jestem maniaczką ale ja to ta, co wszędzie widzi
cienie
Ale tutaj to jest![]()
Ale to raczej nie jest nic złego tylko mnie się po prostu źle kojarzy.Kurcze, też teraz miałam okropny ból odcinka lędźwiowego. W pierwszej ciąży z kolei wcale nie miałam nic takiego.
Mocno szanuje ale gdzie w mieszkaniu znalezc na to miejsce. No dziewczyny gdzie te rozowe i niebieskie patykiI ogólnie szanuję Twoją manię zbieractwa @loumarie. Ja testów nie mam aż tyle, bo jestem psychiczną wiedźmą i się boję, że jak kupię milion to dłużej będą trwały starania, bo taką energię przyciągnę.
Ale! Mam manię kupowania na zapas WSZYSTKIEGO. Bo mam swój ulubiony papier toaletowy, ulubione mydła, gąbki itd… żyję w strachu co ja zrobię jak nie wiem, wycofają kiedyś ten konkretny zapach Dove? XD
Więc mam całą szafę (i nie tylko xD) zajebaną rzeczami na czarną godzinę xD. Generalnie no, choroba. Wszyscy zawsze z tego lali, do momentu… aż przyszła pandemia xD. Ludzie się bili o mydła i srajtaśmę a ja się wtedy czułam jak strateg hahaha![]()
Uju złotyTak naprawdę powinnaś wpisać swoje lata księżycowe![]()
Ja zrobie test tak za 1,5hMocno szanuje ale gdzie w mieszkaniu znalezc na to miejsce. No dziewczyny gdzie te rozowe i niebieskie patyki![]()
A co tam robisz? Betę? To super, to ostatnio moje hobby, czekanie na wyniki nawet nie swojeJa w labie już czekamnie miałam już patyków do sikania więc nie wiem dziś co i jak
![]()