reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Ja myślę, że zawsze jest ryzyko, że coś kupimy na darmo.
Kupilam książkę o staraniach - mąż się pyta, a co z nią zrobisz jak zajdziesz? No nie wiem. Sprzedam na vinted, zachowam dla potomnych, nie to oddam gdzieś. Nie to pójdzie na podpałkę do grilla.

Kupiłam książki o ciąży i pierwszym roku życia dziecka. A co jeśli nie zajdę? Nie wiem. To będzie stać na półce w gabinecie na mnie spoglądać. 😜

Myślę, że szkoda życia i nerwów gdybyśmy tak miały usiąść i myśleć, że coś tam nam ściągnie jakieś złe Juju na głowę.
W ciąży jest podobnie. No nie sztuka odmówić sobie kupna ubranka jeśli Ci się podoba bo "a co z tym zrobisz jeśli stracisz ciążę, a co zrobisz jeśli będzie inna płeć".
No to trudno. To pier... w ramkę dla ozdoby. 😄
Hahaha no kocham Cię 😂🩷 zostałaś właśnie moim couchem 😂😂😂🌺

reklama
Proszę o wpisanie 🐒.
Czy jestem zła i rozczarowana?
Nie, ależ nie.
Jestem po prostu wkurwiona.

Miało być pięknie. Teraz przez dziecko którego nie ma zostało mi 2 tyg w tej pracy i baj baj. Umowy nie będę przedłużać bo mi nowe warunki nie odpowiadają, a myślałam iść na L4 (z powodu skracjacej szyjki od początku w każdej ciąży a nie od widzimisię), a tak od dziś zostaje z pustą macicą i pustą przyszłością 😭

Małżon pojechał wczoraj na wyjazd integracyjny, ja zrobiłam sobie spa day 😁 maseczka, serum nawilżające, płatki pod oczy i Potter 😍🧖‍♀️ (a w przerwach debata 🤣🤣)
Wiesz ze ja przed chwila o tym myslalam? Ze @Lunaa09 kojarzy mi sie z moja Luna 🙊😂 I mam jeszcze Lily. I czy jak to napisze to beda znaki, ze jestem Potteromaniakiem 😂😂😂

Wiesz ze ja przed chwila o tym myslalam? Ze @Lunaa09 kojarzy mi sie z moja Luna 🙊😂 I mam jeszcze Lily. I czy jak to napisze to beda znaki, ze jestem Potteromaniakiem 😂😂😂
A jesteś takim bardzo bardzo? Ja jestem bezwzględnym XD filmy oglądane po kilkanaście razy i dubbing polski mówiony równo z aktorami XD dobrze, że mąż tez lubi hp i to toleruje 🤣

Proszę o wpisanie 🐒.
Czy jestem zła i rozczarowana?
Nie, ależ nie.
Jestem po prostu wkurwiona.

Miało być pięknie. Teraz przez dziecko którego nie ma zostało mi 2 tyg w tej pracy i baj baj. Umowy nie będę przedłużać bo mi nowe warunki nie odpowiadają, a myślałam iść na L4 (z powodu skracjacej szyjki od początku w każdej ciąży a nie od widzimisię), a tak od dziś zostaje z pustą macicą i pustą przyszłością 😭
Aż tak źle tam gdzie pracujesz? Ja popełnił ten błąd że wypowiedziałam up a miesiac po wypowiedzeniu okazało się że jestem w ciąży i było cholernie ciężko :( całe szczęście jeszcze się załapałam i miałam l4 na całą ciążę.

reklama
Do góry