reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Hejo 😊 U mnie w udanym cyklu już w 4tc miałam wymioty od wszystkiego, po wszystkim i to takie, że idąc po klatce schodowej jak wyczułam jakiś gotujący się obiad to były 🤮

Mnie delikatnie co jakiś czas zaćmi w podbrzuszu raz z prawej raz z lewej, dziwnie spokojna jestem, piersi większe ale nie obolałe, brak opuchnięcia na brzuchu od zbierającej się wody jak przed okresem zawsze. Dzisiaj wychodzi 9/10 dpo, po południu kupię ten test w Rossmanie i jutro rano zrobię, w poniedziałek na betę o ile 🐒 nie przyjdzie, ale nie zapowiada się.

Hejo 😊 U mnie w udanym cyklu już w 4tc miałam wymioty od wszystkiego, po wszystkim i to takie, że idąc po klatce schodowej jak wyczułam jakiś gotujący się obiad to były 🤮

Mnie delikatnie co jakiś czas zaćmi w podbrzuszu raz z prawej raz z lewej, dziwnie spokojna jestem, piersi większe ale nie obolałe, brak opuchnięcia na brzuchu od zbierającej się wody jak przed okresem zawsze. Dzisiaj wychodzi 9/10 dpo, po południu kupię ten test w Rossmanie i jutro rano zrobię, w poniedziałek na betę o ile 🐒 nie przyjdzie, ale nie zapowiada się.
To my równo idziemy i w sumie takie same mam objawy czegokolwiek...dziś też coś w brzuchu cmi, 3 dni temu pół dnia miałam bóle jak na okres, potem nic...tak w kratkę.

Zgadza się, ja po prostu od początku uprzedzam Was, że u mnie pod kopułą coś może być nie tak haha 😂😂😂

Ja myślę, że zawsze jest ryzyko, że coś kupimy na darmo.
Kupilam książkę o staraniach - mąż się pyta, a co z nią zrobisz jak zajdziesz? No nie wiem. Sprzedam na vinted, zachowam dla potomnych, nie to oddam gdzieś. Nie to pójdzie na podpałkę do grilla.

Kupiłam książki o ciąży i pierwszym roku życia dziecka. A co jeśli nie zajdę? Nie wiem. To będzie stać na półce w gabinecie na mnie spoglądać. 😜

Myślę, że szkoda życia i nerwów gdybyśmy tak miały usiąść i myśleć, że coś tam nam ściągnie jakieś złe Juju na głowę.
W ciąży jest podobnie. No nie sztuka odmówić sobie kupna ubranka jeśli Ci się podoba bo "a co z tym zrobisz jeśli stracisz ciążę, a co zrobisz jeśli będzie inna płeć".
No to trudno. To pier... w ramkę dla ozdoby. 😄

To my równo idziemy i w sumie takie same mam objawy czegokolwiek...dziś też coś w brzuchu cmi, 3 dni temu pół dnia miałam bóle jak na okres, potem nic...tak w kratkę.

Ja nie mam właśnie typowych bóli okresowych, są dużo dużo bardziej delikatne. No nic, zobaczymy co się odwala. Miałam też sporo stresu, ale jak mówię zawsze byłam opuchnięta na 2 tygodnie przed 🐒

reklama
Do góry