Już zaraz wychodzę z pełnym pęcherzem do pracy, muszę wejść do rosska bo testy, bo wczoraj pan w gemini mnie omamiłKuźwa, dopiero 40 minut minęłomoże zrób jednak teraz ?
![]()

No i nasikam w pracy, jak się po drodze nie posikam bo trzymam od 4:30

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już zaraz wychodzę z pełnym pęcherzem do pracy, muszę wejść do rosska bo testy, bo wczoraj pan w gemini mnie omamiłKuźwa, dopiero 40 minut minęłomoże zrób jednak teraz ?
![]()
No mnie ogólnie nie bola, ale w tej ciąży poprzedniej bolały od dnia owulacji, z tym że nie zawsze będzie tak samoU nas też słońce, wyszłam na dwór i nawet ciepłoja dzisiaj 3dpo (wg objawów) i cyc nie boli nic a nic
a we wcześniejszym cyklu już 1dpo zaczęły boleć
![]()
Szalona kuźwa jesteś !Już zaraz wychodzę z pełnym pęcherzem do pracy, muszę wejść do rosska bo testy, bo wczoraj pan w gemini mnie omamił
No i nasikam w pracy, jak się po drodze nie posikam bo trzymam od 4:30![]()
To będziemy we 3 nie ogarnięte z @Usagitsukino z pierwsza ciążąstycxen, wychodzi dwudziesty któryś stycznia![]()
No nie powiem, że jest bliskoSzalona kuźwa jesteś !Ja bym już dawno się posikała
![]()
To my równo idziemy i w sumie takie same mam objawy czegokolwiek...dziś też coś w brzuchu cmi, 3 dni temu pół dnia miałam bóle jak na okres, potem nic...tak w kratkę.HejoU mnie w udanym cyklu już w 4tc miałam wymioty od wszystkiego, po wszystkim i to takie, że idąc po klatce schodowej jak wyczułam jakiś gotujący się obiad to były
Mnie delikatnie co jakiś czas zaćmi w podbrzuszu raz z prawej raz z lewej, dziwnie spokojna jestem, piersi większe ale nie obolałe, brak opuchnięcia na brzuchu od zbierającej się wody jak przed okresem zawsze. Dzisiaj wychodzi 9/10 dpo, po południu kupię ten test w Rossmanie i jutro rano zrobię, w poniedziałek na betę o ilenie przyjdzie, ale nie zapowiada się.
Zgadza się, ja po prostu od początku uprzedzam Was, że u mnie pod kopułą coś może być nie tak haha![]()
To my równo idziemy i w sumie takie same mam objawy czegokolwiek...dziś też coś w brzuchu cmi, 3 dni temu pół dnia miałam bóle jak na okres, potem nic...tak w kratkę.