reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
A co tam robisz? Betę? To super, to ostatnio moje hobby, czekanie na wyniki nawet nie swoje 😄
Betę i proga 🤣 z promką zapłaciłam niecałe 80zl.chce juz wiedzieć na czym stoję żeby wykupić badania zlecone przez gin.a jest tego trochę więc fajnie byłoby się załapać jeszcze na tą promocje w SLA.zawsze to trochę taniej 🤣 a moje ciało sobie ze mną ostro w tym miesiącu pogrywa.po wczorajszych bólach brzucha nawet śladu nie ma

Dzień dobry tak w ogóle, słonko świeci, ptaszki śpiewają a mnie cycki zaczęły boleć 🤯 ale żeby miło nie było, to podbrzusze też coś ciągnie 😏
Kurcze mnie dzisiaj właśnie znowu też bolą.wgl zawsze mam tak że po owulacji bolą i jak spada progesteron to przestają.a teraz jeden dzień bolą,drugi mniej,potem znowu bardziej.nieogarniam

Betę i proga 🤣 z promką zapłaciłam niecałe 80zl.chce juz wiedzieć na czym stoję żeby wykupić badania zlecone przez gin.a jest tego trochę więc fajnie byłoby się załapać jeszcze na tą promocje w SLA.zawsze to trochę taniej 🤣 a moje ciało sobie ze mną ostro w tym miesiącu pogrywa.po wczorajszych bólach brzucha nawet śladu nie ma
Dawaj znać, trzymamy kciuki!
Mnie spuchły cycki, których nie mam 😂 mam nadzieję, że z jakiegoś powodu! 😁

Kurcze mnie dzisiaj właśnie znowu też bolą.wgl zawsze mam tak że po owulacji bolą i jak spada progesteron to przestają.a teraz jeden dzień bolą,drugi mniej,potem znowu bardziej.nieogarniam
To ja teraz miałam tak, że nic a nic nie bolały, ale od 2-3 dni miałam takie cięższe, a dziś też tkliwe się zrobiły, zobaczymy bo może to okresowo zaczyna boleć..

reklama
Dziekuje ze to napisalas bo googlam.i googlam od tygodnia jaka to jest szybką a jak wolna, w poprzedniej ciazy mialam szybciej test ciazowy pozytywny, ale tez nie wiedziałam w sumie nic o owulacji, teraz wiem ze byla dzien pozniej, a beta 12dpo 36, 14dpo 122 - rozumiem ze to ok przebieg?

Te co wysyłałam sa za 10 zł dostępne przez empik lub allegro akurat

W in vitro oczekuje się ok 14dpo (przekładając oczywiście z tranferu) bety 3 cyfrowej.
Oczywiście są wyjątki i znam ciąże z bety totalnie nierokującej.

Podobno też zazwyczaj implantacja w udanych ciążach zawsze jest tak samo u danej kobiety czyli np. u mnie 6/7 dpo więc u mnie jak test jest biały 9-10dpo to dla mnie już źle rokuje ale niekoniecznie tak musi być u Pani Zosi bo może u niej zawsze to jest 12dpo

Do góry