reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Ja muszę kuć żelazo póki gorące z tą choinką bo jeszcze jakiś czas temu chciałam udawać że święta nie istnieją i je odwołać bo „miałam być w ciąży na święta a skoro nie będę to mi ozdoby tylko przypomną że moje plany się nie spełniły” ale terapeutka mnie przekonała że święta będą czy bede w ciąży czy nie i tylko odbieram sobie prawo do pięknych chwil żeby pogrążać się w rozpaczy. Więc jak mam myśl żeby mieć choinkę to muszę to wykorzystać bo za tydzień jeszcze zmienię zdanie 😂

Mądrze prawi w sumie 🥹
Chociaż u mnie w Święta to będzie myślenie, że to już trzecie podczas których mówię sobie, że na kolejne już będzie nas więcej 😅
Może dla odmiany powinnam sobie mówić, że w tej ciąży nie będę, nie wiem 🤣🤣

Mądrze prawi w sumie 🥹
Chociaż u mnie w Święta to będzie myślenie, że to już trzecie podczas których mówię sobie, że na kolejne już będzie nas więcej 😅
Może dla odmiany powinnam sobie mówić, że w tej ciąży nie będę, nie wiem 🤣🤣
Tak jak ja mogę sobie mówić że to dopiero pierwsze święta bez ciąży a czeka mnie kilka kolejnych, tak ty możesz sobie mówić że to ostatnie, a prawda jest taka że co będzie tego nie wiemy więc nie ma sensu temu poświęcać uwagi bo życie się toczy i czas się nie zatrzymuje mimo tego że cierpimy 😔

Dobra koniec tego Paulo Coelho i wymądrzania się muszę zjeść coś słodkiego może gofry

Ja siedzę cicho bo siedzę na ławce. Dzis o 20 minie 11dp zastrzyku 9dp owulacji w poniedziałek chyba zrobię betę .
Narazie nic mnie nie boli bo biorę dowcipnie progesteron.

Tak jak ja mogę sobie mówić że to dopiero pierwsze święta bez ciąży a czeka mnie kilka kolejnych, tak ty możesz sobie mówić że to ostatnie, a prawda jest taka że co będzie tego nie wiemy więc nie ma sensu temu poświęcać uwagi bo życie się toczy i czas się nie zatrzymuje mimo tego że cierpimy 😔

Dobra koniec tego Paulo Coelho i wymądrzania się muszę zjeść coś słodkiego może gofry

Słusznie 🥹
Polecam gofry 😍
Ja mam jeszcze drugą paczkę pierniczków ale czekam aż będę miała większą ochotę 🤣🤣

Umylam połowę okien, zaraz umrę że zmęczenia.. eh, okna przy samej ulicy to poprostu spełnienie marzeń, ja się nie muszę smugami przejmować bo za dwa dni będą tak samo brudne.

reklama
A jak sie trzymasz? Ja tez po biochemie, 16 listopada , Ty tez chyba podobnie?
Staram sie skupić na tym cyklu i nie rozpamiętywać ale głowa się płata figle…. Chce myśleć pozytywnie ale jest mi bardzo przykro . Tymbardziej że dwa lata temu w listopadowym cyklu zaszłam w ciążę i skończyło się to poronieniem zatrzymanym. Od początku intuicja mówiła mi że coś jest nie tak - te kreski , czas , wszystko było jakieś „ dziwne „ ale jednak nadzieja była. Teraz staram się podejść do tego cyklu na spokojnie, chociaż nie powiem- jest ciężko. A Ty jak się trzymasz ? Tule mocno ❤️

Ja już dziś miałam jechać po choinkę ale dopadł mnie jakiś wirus 🦠 cały dzień kurujemy się w domu :(

Do góry