Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest duch na drugim zdjęciuZrobiłam test ale ten duszek to chyba testowa, nawet nie wiem czy na zdj go zauważycie. Stwierdziłam, że szkoda kasy i nie idę na betę. Gdyby choć troszkę wyraźniejsza była ta kreska to może wtedy by mnie to kusiło a tak to dziś odpuszczam.
Tak to mniej więcej wygląda na flo.W sensie ogólnie temp? Czy tam na dole?![]()
W który dzisiaj dpo? Bo jest słabszy cień niż mój. Ja dziś 9-10dpo.Zrobiłam test ale ten duszek to chyba testowa, nawet nie wiem czy na zdj go zauważycie. Stwierdziłam, że szkoda kasy i nie idę na betę. Gdyby choć troszkę wyraźniejsza była ta kreska to może wtedy by mnie to kusiło a tak to dziś odpuszczam.
Ja dziś chyba 10-11 dpoW który dzisiaj dpo? Bo jest słabszy cień niż mój. Ja dziś 9-10dpo.
Nooo, też bym chciałaZnowu emocje rosną! Oby te duchy były prawdziwe![]()
Taaak! Cudowne wieści! Leku nie brałam ale życzę wszystkiego spokojnegoDziewczyny ja już po wizycie, jest pęcherzyk żółtkowy i jest w macicy, więc na tą chwilę wszystko dobrze
Mam brać clexane, czy któraś z was kiedyś brała? Nie mam pojęcia jak to się podaje![]()