reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Z tym wiekiem to już preferencja mocno osobista. To działa w dwie strony...
Ja np. nigdy nie wyobrażałam sobie urodzić dziecko w wieku np. tych 22 lat. Uważam, że to zdecydowanie za młody wiek na bycie matką i czas na zabawę, a nie zmianę zafajdanych pieluch. 😉
U mnie w rodzinie się przyjmowało, że te pierwsze dziecko w granicach tych 27-30 lat. Drugie to już kiedy fabryka ma fantazje. 😄 Ale często kobiety miały dzieci i później - mnie mama urodziła mając 38. Myślę, że dało jej to jakiegoś powera.

No to ja jestem dużo gorszą mamą mając 35 lat niż jak miałam 21.

Zabawy nie chciałam, rzygac mi się już chciało od tych imprez i tego chlania. Teraz też mi się chce 🤣 w ogóle mnie to już nie kręci

Tyle że ja strasznie imprezowałam od 13 roku życia. To było straszne z perspektywy czasu

reklama
reklama
Do góry