reklama
Paula. sz
Fanka BB :)
Cierpliwość juz nie ta .potwierdzam po sobieA czemu tak uważasz?
Że cierpliwość nie ta czy jak?![]()

Dolores94
Przeglądałam Amazona i znalazłam taki test ciążowy 

Zestaw do testu ciążowego AIFIRST, test ciążowy, test ciążowy, test ciążowy Conceive Plus, szybkie wykrywanie, wynik tak szybki, może wykrywać cykle ciążowe, test ciążowy : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe
Zestaw do testu ciążowego AIFIRST, test ciążowy, test ciążowy, test ciążowy Conceive Plus, szybkie wykrywanie, wynik tak szybki, może wykrywać cykle ciążowe, test ciążowy : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe
www.amazon.pl
Też właśnie idę kupić, kurcze ja musze testy robić zaraz po okresie, bo ja często mam 5-7 dni okres a owulacje już w 11dcOficjalne przygotowania do kolejnego cyklu rozpoczętetesty zakupione
![]()

Dolores94
Ja też muszę od razu po okresie bo u mnie to loteria. Raz owu jest w 17 dniu a raz 22-23.Też właśnie idę kupić, kurcze ja musze testy robić zaraz po okresie, bo ja często mam 5-7 dni okres a owulacje już w 11dc![]()
kami1094
Dziewczyny, ale po co nam to jak my próbujemy wytrapiać jakieś mikro bety, a tu jakieś tysięczne wskaźnikiPrzeglądałam Amazona i znalazłam taki test ciążowy
Zestaw do testu ciążowego AIFIRST, test ciążowy, test ciążowy, test ciążowy Conceive Plus, szybkie wykrywanie, wynik tak szybki, może wykrywać cykle ciążowe, test ciążowy : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowewww.amazon.pl

A ja odkąd gdzieś tam się na tym skupiam, to właśnie wyszło, że mam szybko, okres 7 dni i za 4 dni owulacjaJa też muszę od razu po okresie bo u mnie to loteria. Raz owu jest w 17 dniu a raz 22-23.

olka11135
A czemu tak uważasz?
Że cierpliwość nie ta czy jak?![]()
Tak, byłam bardziej wyluzowana.
Miałam mniej stresu (nie pracowałam)
Dużo cierpliwości, siły, energi.
Bardziej mi się chciało

Teraz jestem zmęczona i zestresowana.
Brakuje mi cierpliwości. Mam też w głowie więcej czerwonych lampek więc ciągle świruje w temacie zagrożeń.
Za dużo jest w tym spiny za mało spontanu bo jest niby bardziej odpowiedzialnie
reklama
To ja mam totalnie odwrotnie, jedynie to o czym napisałaś odnośnie czerwonych lampek, to mnie męczyTak, byłam bardziej wyluzowana.
Miałam mniej stresu (nie pracowałam)
Dużo cierpliwości, siły, energi.
Bardziej mi się chciało
Teraz jestem zmęczona i zestresowana.
Brakuje mi cierpliwości. Mam też w głowie więcej czerwonych lampek więc ciągle świruje w temacie zagrożeń.
Za dużo jest w tym spiny za mało spontanu bo jest niby bardziej odpowiedzialnie

Co do samopoczucia, to diametralnie się zmieniło odkąd zaczęłam badac poziomy witamin i je uzupełniać, ogólnie się badac i coś z tym robić

Lata temu rano wstawałam zmeczona, bez humoru, całe wieki to trwało, a od już długiego czasu moje życie wygląda zupełnie inaczej, od rana do wieczora na pełnych obrotach i mam więcej siły i energi jak 10 lat temu