reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Tez myślę że to dobry pomysł.bo widzę że potrzebuję pomocy
Ja dlugo się opierałam przed psychiatrą. Męczyłam się, robiłam sie wrakiem. Nie dopuszczałam do siebie że jak ja mam iść do psychiatry? Ale zebrałam się w sobie i poszłam. Trafiłam na cudowną Panią doktor i teraz wiem że ta decyzja była najlepszą.

Laski pytanie z innej beczki, korzystała któraś z was z tego head spa? Znalazłam fajną ofertę ale zastanawiam się czy faktycznie takie szałowe. 🤔
O boże, ja uwielbiam takie rzeczy, uwielbiam masaże głowy itp, byłam ostatnio u mojej koleżanki na masażu ajuwerdyjskim twarzy, szyi, dekoltu i głowy i ja to kocham, a właśnie marzy mi się ten head spa 😍 Na 30stke dostaliśmy od znajomych bon do salonu spa i tam jest właśnie ten head spa, więc na bank będę na to szła 😀

reklama
O boże, ja uwielbiam takie rzeczy, uwielbiam masaże głowy itp, byłam ostatnio u mojej koleżanki na masażu ajuwerdyjskim twarzy, szyi, dekoltu i głowy i ja to kocham, a właśnie marzy mi się ten head spa 😍 Na 30stke dostaliśmy od znajomych bon do salonu spa i tam jest właśnie ten head spa, więc na bank będę na to szła 😀
No ja właśnie znalazłam salon co ma promocje i pakiet premium 288 zl więc aż żal nie skorzystać 🥰

Do góry