reklama

Majowe Mamy 2016

Mi się wydaje że wyrobie się z porodem przed majem :D
Mam brzuch dość nisko i strasznie mi uciska na spojenie łonowe, czesto wstaje z łóżka zgieta w pół. No nic niedługo ktg to się dowiem jak tam ze skurczami

reklama
Jeśli ktoś ma termin na koniec maja to faktycznie kwiecień to za wcześnie ale jak np ja mam termin na 1 maja to już w połowie kwietnia mam ciążę donoszoną.
spojrzałam na listę i jeśli mi się dobrze policzyło to mamy 18 chłopców, 15 dziewczynek i 18 niewiadomych ciekawe ile się potwierdzi i czy będzie jakiś psikus.
Ja byłam dziś w akpolu w gdynia tam są jakieś targi 16-17 kwietnia.

Ja mam na 23 maj ale chcialabym juz tak poczatek maja bo juz mam dosc... ciezko mi okropnie.. a jeszcze od dwoch dni choruje... goraczka skacze jak glupia. tzn dzis juz nie mam ale znow w druga strone poszlo i mam 35,5 :/ a przedwczoraj skakalo od 37,2 do 39,4... koszmar jakis... juz bylam gotowa isc na pogotowie.. ale w sumie zmalala na tyle ze pewnie by sie tym nawet nie przejeli...
ale dzis juz lepiej... oby tylko kaszel minal i bedzie super :)

GosiaLew tam jest naprawdę dużo dziewczyn które nie piszą, niektóre się zapisały popisały narobiły zamętu obraziły sie ale nie wypisały, inne nie wiadomo po co się zapisały w ogóle sie nie odzywają

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry