Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi się wydaje że wyrobie się z porodem przed majem
Mam brzuch dość nisko i strasznie mi uciska na spojenie łonowe, czesto wstaje z łóżka zgieta w pół. No nic niedługo ktg to się dowiem jak tam ze skurczami
Jeśli ktoś ma termin na koniec maja to faktycznie kwiecień to za wcześnie ale jak np ja mam termin na 1 maja to już w połowie kwietnia mam ciążę donoszoną.
spojrzałam na listę i jeśli mi się dobrze policzyło to mamy 18 chłopców, 15 dziewczynek i 18 niewiadomych ciekawe ile się potwierdzi i czy będzie jakiś psikus.
Ja byłam dziś w akpolu w gdynia tam są jakieś targi 16-17 kwietnia.
Ja mam na 23 maj ale chcialabym juz tak poczatek maja bo juz mam dosc... ciezko mi okropnie.. a jeszcze od dwoch dni choruje... goraczka skacze jak glupia. tzn dzis juz nie mam ale znow w druga strone poszlo i mam 35,5 :/ a przedwczoraj skakalo od 37,2 do 39,4... koszmar jakis... juz bylam gotowa isc na pogotowie.. ale w sumie zmalala na tyle ze pewnie by sie tym nawet nie przejeli...
ale dzis juz lepiej... oby tylko kaszel minal i bedzie super
GosiaLew tam jest naprawdę dużo dziewczyn które nie piszą, niektóre się zapisały popisały narobiły zamętu obraziły sie ale nie wypisały, inne nie wiadomo po co się zapisały w ogóle sie nie odzywają