reklama

Majowe Mamy 2016

Kachaa87 mówisz że blizniaki hmm mój teść jest z bliźniaków Mojego męża siostra ma bliźniaki chlopca i dziewczynkę i jeszcze ja??co ma być to będzie kolejna wizyta i usg 7.10.zobaczymy dostane tez skierowanie na prenatalne może będzie płeć widoczna??

Dziewczyny a Wy co mówicie na mnie trafi też ciąża blizniacza??

Ostatnia edycja:
reklama
Bliźnięta jednojajowe mogą się trafić każdemu bo to czysty przypadek ;) jednak dwujajowe już są dziedziczone ale tylko w linii kobiecej więc bliźnięta nie będą zasługą teścia a jedynie szczęśliwego trafu :)

Czesc dziewczyny :)
Trili przepraszam ale pomylilam Cie z Nimiti heh :D dlatego zapytalam o ta bete :-D

Ja o plci dowiedzialam sie w 21 tyg od razu pokazala co ma :D

Anno ja zaczelam krwawic w 8-9tydzien i dostalam leki na podrzymanie bo mialam poronienie zagrazajace to co jak bym ich nie brala to tez bym ciaze podtrzymala sama w sobie ? watpie w to :) w tej ciazy tez biore duphaston :) ale kazdy ma inne zdanie na dany temat

dzisiaj ktoras miala miec usg wiec czekam na wiesci ;p

U mnie juz drugi dzien piekna pogoda :) Wczoraj od samego rana szorowalam podlogi a pozniej dopadly mnie mdlosci bol glow i brzucha ... jak nie mam zadnych objawow tak raz w tygodniu mam wszystkie na raz ...

Ale dzisiaj juz koncowka remontu i tylko meble tam wniesc :)

13x13 co tam u Was ? jak sie czujesz ? kciui za egzamin :)

Mam dzis dzien niemocy totalnej...
Olciaaa mialam Tobie napisac, ze chyba sie Tobie dziewczyny pomylily z ta beta ;-)

Kachaa jakbym czytala o sobie - majac taka kochana dziewczynke jak mam, totalnie nie wiem jak podejsc do chlopca haha narazie sobie tego nie wyobrazam ;-) ale chyba bede musiala powoli przy
wyknac. Poza tym u nas tez jest ta sama kwestia pokoju . ale przyjdzie czas bedzie rada.

Moj maz chcial blizniaki, ja jedak wole pojedynczo, bez zbednego tloku. :-)

Jest i serduszko. Wiek ciąży wg usg idealnie odpowiada wg om co do dnia. Normalnie kamień z serca. Nic innego na macicy nie ma więc jestem mega szczęśliwa.

U nas też dziś piękna pogoda, ale ja i tak sił nie mam. Spałam wczoraj od 20 do 7.30 a o 12 juz musiałam znowu sobie uciąć sobie drzemkę.

Jest i serduszko. Wiek ciąży wg usg idealnie odpowiada wg om co do dnia. Normalnie kamień z serca. Nic innego na macicy nie ma więc jestem mega szczęśliwa.

U nas też dziś piękna pogoda, ale ja i tak sił nie mam. Spałam wczoraj od 20 do 7.30 a o 12 juz musiałam znowu sobie uciąć sobie drzemkę.
cieszę się że wszystko jest oki i jest serduszko:-)
ja jeszcze na serduszko muszę poczekać

Dzień dobry:)

Chyba mogę do was dołączyć dziewczyny, chociaż dalej w to nie mogę uwierzyć i mam obawy....
@ miałam dostać w środe, nie przyszła, ale w niedziele i poniedziałek miałam małe plamienia i mnie to troszkę zmyliło, że przyszła @. Jednak zawsze umieram z bólu i tu pojawiła się zapalona lampka.
Zrobiłam 3 testy, pierwszy przed @, drugi w dzień @ i 3 dzień po @ i wszystkie wyszły negatywne.
Nie dawało mi to spokoju i poszłam do laboratorium, żeby zrobić bete.
wynik wyszedł 36.44 mlU/ml , więc wychodzi , że jestem w ciąży:)

Bardzo się ciesze,ale martwi mnie jak patrze na wasze wyniki co do wyniku badania.
Ostatnią @ miałam 21.08.15 więc wychodzi, że jestem w 5 tyg, a według wyniku bety wychodzi że 3 tydzień.
we wtorek ide do lekarza

DrAsia bd razem wyczekiwać jaki maluszek u nas siedzi:-Djestem bardzo ciekawa:tak:
Happy zartowalam z bliźniakami - to tak odnośnie kalendarza chińskiego, ze raz dziewczynka a raz chłopak Ci wychodzi wiec może oboje:-p
Gosia dobre wieści:tak:
Pn już się nie mogę doczekac:szok::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry