reklama

Majowe Mamy 2016

hahaha, większość tęskni za spaniem na brzuchu. Oj ja też. Ciekawe czy po ciąży się uda, mleko nie będzie ciekło z cycków? :P Jak mój mąż śpi na brzuchu to mu zazdroszczę, a czasem mam ochotę go szturchnąć i powiedzieć, że tak nie wolno, że ma cierpieć razem ze mną <hahaha>

reklama
A mnie brakuje

Alkoholu – piwo uwielbiam mocno chmielone i gorzekie!

Imprezy – szaleństwa do rana na Rynku :)

Spania na brzuchu

Byłam dziś na ostatniej wizycie – młody waży 2700 g i na 4 maja mam skierowanie na porodówkę na wywołanie porodu oxytocyną. Dlatego 1,2 maja ostro probujemy wypchnąć młodego za pomoca sexu żeby nie wywoływali :)
A dlaczego będą wywoływać? I to jeszcze przed terminem? Czy może masz CC?

Późno sie dzis witam, bo pracowity dzień :) byłam dziś na wizycie u gina, mały nisko, ale szyjka długa i twarda, więc porodu ani widu, ani słychu. I dobrze, bo co raz bardziej się boje :/

Co do listy brakujących rzeczy to:

- praca,
- praca,
- praca, miałam super ekipę, rewelacyjną szefową, a nie wiem czy po macierzyńskim uda sie pracować z tą samą ekipą :(
- koncertów, imprez itp. właśnie zaczyna się ten letni okres, a w ciąży ciężko, a przy tak małym dziecku zapewne czeka nas celibat imprezowy, a napewno nie tak intensywnie jak poprzedni sezon.
- i oczywiście spanie na brzuchu, marzenie... ;)

od 21 jestem w szpitalu. Całe popołudnie nie czułam ruchów młodego więc przyjechaliśmy na IP i zostaje na obserwacji bo dziecko faktycznie malo się rusza. Miałam usg i waga to ok 3600....

reklama
Leżę na brzuchu!:cool2: prawdziwa ulga dla mojego kręgosłupa i nie mam zgagi- w chwili porodu ręką odjął. Niewiele widać człowiekowi do szczęścia trzeba. Alkoholu może nie być nawet kolejny rok z powodu karmienia, ale leżenia na brzuchu muszę mieć pod dostatkiem w pakiecie z sexem :cool2:

wiecie , że stopy i łydki mam nadal opuchnięte? Co prawda na razie nigdzie się nie wybieram- chodzę po chacie ze zwijającą się macicą i jeszcze "tam" się czyszczę czyli na noc pampers, a na dzień podkład:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry