Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Stlwia.ka u mnie też jak narazie cisza. Ale dobrze, byle by minął poniedziałek. Pojutrze już się może dziać. W poniedziałki mój lekarz nie ma dyżurów w szpitalu, a ja chcę żeby to on mnie cial. Na kiedy masz termin?
Witam jestem nowa na tym forum i będę majową mamusią termin na koniec maja. Trochę się niecierpliwie i nie ukrywam lekkiego strachu. Też się tak dziewczyny stresowałyście porodem?
Pozdrawiam
Marysiu witaj, myślę że na pewno każda z nas na swój sposób się stresuje. Część już ma ze sobą ze swoje dzieciaczki, a część nadal czeka na ten sygnał.
Cześć dziewczyny, bardzo długo Was czytałam ale nie udzielalam się :/ często mi pomogłyście ale nie miałam okazji Wam podziękować! Jestem z Poznania i urodziłam synka 23 kwietnia mimo że termin był na 4 maja rodzilam w szpitaluna raszei - może teraz będę mogła się odwdzięczyć, więc jeżeli macie zamiar rodzić w tym szpitalu to piszcie! Odpowiem Wam na wszystkie pytania Pozdrawiam!