Słuchajcie wczoraj był 1 dzień po 19 bez wymiotów, nie było idealnie, kilka razy wisiałam nad wc ale na tym się skoczyło....
Jest mi trochę niedobrze, ale jest TFU TFU lepiej
Czy to już czas, żeby wrócić do życia... czy tylko chwilowe odwrócenie uwagi??
kameleon odbierz wyniki a lekami się nie martw, lekarz da Ci odpowiednie a lepiej wziąć mniejszą dawkę wcześniej i krócej niż dopuścić do powikłań i pogłębienia choroby a później już trzeba poważniejszej terapii. A moze macica Ci tak rośnie, że pęcherz gniecie?
Kahaa87 no mnie też brzuch wystaje, ciasno mi jakoś, majtki trzeba większe nabyć hehe
DrAsia własnie też się zastanawiam czy poprawa samopoczucia to zmyła czy już ku lepszemu idzie... chociaż szczerze powiem, że jak łażę i się kręcę to mdłości mam, muszę stabilnie funkcjonować... Gratuluję chłopca!!! jesteś 1 która wie!
itucha gwarancji nikt nie da, trzeba miec nadzieję. Ja mam stresa bo w marcu złamałam nogę, do czerwca miałam milion rtg a później ciąża... niby małe dawki i miejscowe bo stopa ale kto wie... oj ma znaczenie lekarz w szpitalu -przynajmniej w wawie
Marcelina23 oj skończą się mdłości zaczną się bóle, skończą się bóle -a nie, one się nie kończą, ale dojdą opuchnięcia, ciężko, źle hehe
Wioleta93 współczuję, kilka razy do mnie pisałaś w postach nie odniosłam się bo nie miałam siły -przepraszam, teraz się poprawię mam nadzieję, jak coś to pisz na priv. Ja dostałam torecan na wymioty i na chwilę pomagał, ale starałam się nie brać za dużo
Evelina89 nie dziwie się, ze się wkurzasz. Po tak długim czekaniu jak na szpilkach jeszcze dodatkowy czas...
anno nie sądzę, żeby ten lekarz zachorował, serio. Poza tym lekarze się znają, mogliby się dogadać z kimś innym, przełożyć wizytę do kogoś innego cokolwiek
happymamusia suuuuper !!! leż, odpoczywaj, nic się nie przemęczaj
GosiaLew a niesłodzona herbata albo woda? to można przed badaniem na czczo -nie można tylko jeść i pić słodkich rzeczy
Kasik90 gratuluję dobrych wieści!!!
MamaMaj raczej dopochwowe usg, możesz powiedzieć lekarzowi że nie masz nic przeciwko i że chcesz żeby mąż był obecny
majóweczka88 nigdy nie jest obowiązkowo tylko po 35 roku życia nie płacisz za nie, robi się żeby sprawdzić czy dzidzia jest zdrowa bo ono jest bardzo dokładne
kaylla to masz tak jak ja -też mam lekarza w luxmed i do niego będę chodziła bo wszystkie badania mam w pakiecie i od ręki, ale do innego lekarza też się umówiłam -bo mu ufam, więc możesz mieć 2 lekarzy nie musisz z żadnego rezygnować.
Dobra można iść do sklepu, może już coś zjem bezstresowo??? kluseczki z serem białym -taką mam ochotę....
ze 30 kg przytyję jak już będę mogła jeść bez opamiętania, dziś w nocy obudziła mnie chęć na kaszę mannę myślałam że oszaleję
miłego dnia!!!
EDIT
za szybko pochwaliłam swój nowy stan....