Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej ja mam skierowanie do pracowni diagnostycznej usg i badań prenatalnych.Dziewczyny robicie tylko usg prenatalne czy tez test pappa?
Cześć wszystkim
Dawno nie pisałam, ale.czytałam na bieżąco.
Obecnie jestem w szpitalu od wczoraj![]()
Miałam cały czas bardzo.dużo bakterii i leukocytow w moczu do tego silne mocno żółte uplawy itd.
Zrobili wczoraj usg dzidzia żyje serce bije narazie jest z nią wszystko ok, podali mi luteine i jakiś dopochwowy przeciwgrzybiczy.
Trochę się stresuje bo wiem ze infekcje dróg rodnych i moczowych mogą spowodować poronienie ale mam nadzieję że będzie dobrze i mnie szybko z tego wylecza.
Nie lekceważcie uplawow w kolorze innym niż biały i bakterii w moczu!
Buziaki dla wszystkich
Rob posiew koszt 30-40 zl a bedziesz miala pewnosc. Na oko to lekarz nic pewnego nie powie. U mnie nigdy infekcji vakteryjnej kiedys nie bylobwidac a w posiewie wychodzila.Kurczę, ja mam cały czas żółte upławy ale byłam specjalnie u lekarza wczoraj i powiedział, że nie widać żebym miała jakiś stan zapalny więc to prawdopodobnie od nadżerki...
Cały czas boli mnie podbrzusze jak na okres ale dzidzia ma się dobrze, z kalendarza wynika 8t 4d a z usg 8t 3d także termin na połowę maja. Mimo, że widziałam, że jest ok z dzidzia, serduszko bije to i tak ciagle się boję, że coś będzie nie tak((