Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chociaż dzisiaj chyba skuszę się na upieczenie piernika. Już zupełnie nie mam przeczucia odnośnie płci dziecka o ile wcześniej jadłam kwaśne tak teraz jest mi to obojętne. Myślałam, że będzie dziewczynka ale jeszcze długo trzeba czekać aż coś będzie wiadomo 
No tak to czekaja na posiew. Czesto tak jest ze bakterie w moczu liczne a posiew wychodzi jalowy.Narazie na bakterie nic. Wczoraj Mi wzięli krew i mocz i wymaz do badań pewnie jak będą wyniki to coś Dadzą.
Monural też tydzień temu zazylam ale raczej nie pomógł![]()
Ale ja też wierzę że będzie dobrze, nie mam plamień ani brzuch mnie nie boli więc mam nadzieję że szybko mnie wypuszcza i będzie wszystko ok.
![]()

nie wiem czy dobrze zgaduje ale chyba jestesmy w tym samym wieku i gdzieś czytałem wcześniej że dużo dziewczyn, które miały ślub w tamtym roku we wrześniu zostaną majowymi mamusiami :-) ja się dowiedziałam dzień przed rocznicą także zrobilismy sobie prezent![]()
jeszcze dzisiaj też mam umowione korki. A mąż perfidnie wyleguje sie w łóżku 
Duomox. Mam go brać co 8h. Więc budzę się o 6, żeby go zażyć. Potem 14.00 i przed snem o 22.00. Czuję lekką poprawę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.Malutka a jaki Ci w szpitalu dali antybiotyk duomox augumentin czy zinnat?
Tak, chcę iść na L4. Uważam, że w mojej pracy nie są w stanie zapewnić mi odpowiednich warunków. Kobieta w ciąży może tyko 4h przed komputerem, a ja większość czasu przed nim spędzam. Moja praca jest dość stresująca.HejMalutka a Ty bd chciała dalej na L4?
Mi zawsze pomaga syrop z cebuli na ból gardła i kaszel. A lekarka powiedziała mi, że spokojnie można psikać do gardła np. Tantum Verde. A i piłam też napar z imbiru z dodatkiem cytryny i miodu. A i mi pomagają Hallsyczym się ratujecie podczas przeziębienia bo mi na razie do głowy przychodzi tylko mleko z miodem, masłem i czosnkiem, herbatka z cytryną i sok malinowy
My braliśmy ślub 30 sierpnia 2014 roku, a dowiedziałam się o ciąży w połowie wrześnianie wiem czy dobrze zgaduje ale chyba jestesmy w tym samym wieku i gdzieś czytałem wcześniej że dużo dziewczyn, które miały ślub w tamtym roku we wrześniu zostaną majowymi mamusiami :-) ja się dowiedziałam dzień przed rocznicą także zrobilismy sobie prezent![]()