reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Uff ponad godzine nadrabiałam od strony 179 nie wiem co się stało nie działało mi forum w ogóle strony babyboom jakas masakra.
ja na tel cały czas i była jakaś opcja błąd sieci.
Dużo napisałyscie ale chętnie poczytałam.
U mnie ok czuje się dobrze od dziś 12tc cieszę się bardzo że już końcówka 1 trymestru.
Co do stanu cery dużo małych wyprysków włosy się przetłuszczajà fryzjer chyba mnie szuka odrost mega już nie długo wizyta siostra ze szwagrem robią mega urodzinki 30tki wspólnie na zabawie andrzejkowej wiec muszę się ogarnąć.
U mnie o ciąży wie rodzinka i koleżanki w sumie już po teście się chwaliłam:)
Mam nadzieje że będę już teraz z Wami na bieżąco .
Gratuluję udanych wizyt.....

Malutka mnie tez ciagle cos kłuje czasem z prawej a czasem tak jakby od środka. Jajnik tez czasami i więzadla jak czasem zaciągną ale przecież wszystko tam sie rozciàga.
No niestety, wszystko się rozciąga. Ja nie mam wyrostka, więc może też to być przyczyną, że bardziej boli, bo jednak blizna jest również w środku.

A powiedźcie mi, jak jest zdjęcie USG i maluszek na fotce jest z prawej strony to znaczy, że w brzuszku jest z prawej? O tu przykład: usg41.jpg

happymamusia, ale zazdroszczę już tego II trymestru! Jak to będzie w maju, większość z Was już będzie tulić maluszka a moje nadal będzie w brzuszku, wg terminu.
Mi dzisiaj aplikacja na telefonie też nie działała.
Ja nie farbowałam nigdy włosów, więc to mnie omija :)

Załączniki

• usg41.jpg
    usg41.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 107
Madzia - lez i uwazaj na siebie i bedzie dobrze.
Mnie tez cos ciagnie czesto i kluje.
Co do stanu cery i wlosow - wszystko mam podobnie jak w I ciazy tzn krostki na plecach a cera bez zmian. Wlosy narazie przetluszczaja sie tak samo czyli musze je myc codziennie, poprzednio dopiero na pozniejszym etapie sie poprawily.
Ciesze sie bo juz zaczyanam mocno odzyskiwac chec do zycia. Mdlosci prawie nie mam , ale pojawila sie zgaga. Wieczorem jeszcze padam jak dziecko ale o wiele wiecej robie po poludniu i co najwazniejsze z wieksza checia ;-) wczoraj mnie naszlo na salatke warzywna i ja bez problemu zrobilam. Tzn w pracy mam niemoc ;-) ale jakos mija po wyjsciu z niej hihi. Milego dnia dziewczyny.

Madzia leż w łóżeczku. Jeśli ktoś nie zrozumie zagrożenia ciąży niewart jest Twej uwagi i czasu. Najwyżej po wychowawczym zmienisz pracę i tyle.
odrosty i farba -borykam się z tym samym problemem, bo rozjaśniam max, więc idzie amoniak. Te bez amoniaku odpadają, bo albo rozjaśniają max 5 tonów, albo mają aminy, co gorsze, bo nie śmierdzi, a wypłukuje się kilka dni. Wstępnie myślę iść za 2-3 tygodnie i zabrać maskę, żeby nie wdychać. Moja fryzjerka też w ciąży i pracuje w masce przy farbach. No nie mam innego pomysłu. Chyba jedynie straszenie odrostami....

Czuję się już lepiej - mdłości mniej i wylazłam z domu ;-) wracam do żywych i podobno wyglądam świetnie. Może faktycznie ciąża po 40-tce działa jak kuracja z komórek macierzystych :-) Jem wszystko poza rybami i owocami morza, na które mnie odrzuca, choć najchętniej przeszłabym teraz na veganizm :-)
w Poznaniu pogoda łóżkowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczyny:-) trochę mnie nie było, nie miałam weny , nic mi się nie chce, mam nadzieję że nie długo to minie:tak: ale mam stron do nadrobienia, zrobiłam ten suwaczek ale nie wiem gdzie go wkleić, podpowiedzcie proszę bo nie pamiętam jak to się robi:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry