kameleonleon
Fanka BB :)
Super wiesci!
Ja mam -2 kg od poczatku ciazy
Ja mam -2 kg od poczatku ciazy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wybacz, hahaha! Zaraz je zjem, bo nie mogę już patrzeć na to opakowanie.Nie no malutka ja cie chyba zabije za te chipsy. Teraz też nabralam ochoty!!!! :-)
Za mną (teraz oprocz chipsów) chodzi od kilku dni Coś i za cholere nie wiem co. Snuje sie po sklepach ogladam,szperam po polkach i nie wiem. Strasznie to irytujące!!
Oo, ale super!! Ja nie wiem za bardzo o co chodzi z moją wagą. Stoi w miejscu, lub waha się w okolicy 1kg w górę.Jej<3 zobaczyć bobasa machającego na wszystkie strony- bezcenneto początek 11 tygodnia, bombelek rozwija się prawidłowo, lekarz mówi, ze w drugim trymestrze będę mogła spróbować wrócić do pracy
oczywiście powoli, bez szaleństw, ale, ale! Zostałam tez skierowana na badania w 21 tyg w Düsseldorf, maja tam wszystko dokładnie pooglądać, pomierzyć i mnie uspokoić. Czyli święta w tym roku spędzę pierwszy raz bez rodziny swojej i A. Ah i moja waga....
mogłoby się wydawać że wcale dużo nie przybrałam a tu 3 kg w 4 tygodnie. Jak u was? Dobrego dnia!

na razie 1kg plus ale tak na pewno nie zostanie
byloby milo jakbym przytyla tylko 9 kg jak w poprzedniej ciąży