kameleonleon
Fanka BB :)
Super wiesci!
Ja mam -2 kg od poczatku ciazy
Ja mam -2 kg od poczatku ciazy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wybacz, hahaha! Zaraz je zjem, bo nie mogę już patrzeć na to opakowanie.Nie no malutka ja cie chyba zabije za te chipsy. Teraz też nabralam ochoty!!!! :-)
Za mną (teraz oprocz chipsów) chodzi od kilku dni Coś i za cholere nie wiem co. Snuje sie po sklepach ogladam,szperam po polkach i nie wiem. Strasznie to irytujące!!
Oo, ale super!! Ja nie wiem za bardzo o co chodzi z moją wagą. Stoi w miejscu, lub waha się w okolicy 1kg w górę.Jej<3 zobaczyć bobasa machającego na wszystkie strony- bezcenneto początek 11 tygodnia, bombelek rozwija się prawidłowo, lekarz mówi, ze w drugim trymestrze będę mogła spróbować wrócić do pracy
oczywiście powoli, bez szaleństw, ale, ale! Zostałam tez skierowana na badania w 21 tyg w Düsseldorf, maja tam wszystko dokładnie pooglądać, pomierzyć i mnie uspokoić. Czyli święta w tym roku spędzę pierwszy raz bez rodziny swojej i A. Ah i moja waga....
mogłoby się wydawać że wcale dużo nie przybrałam a tu 3 kg w 4 tygodnie. Jak u was? Dobrego dnia!

na razie 1kg plus ale tak na pewno nie zostanie
byloby milo jakbym przytyla tylko 9 kg jak w poprzedniej ciąży