Córka rozmawia z babcią na skype, ja w tym czasie mogę zaznać chwili "prywatności" i słyszę:
córka -mamooooooo jak skończysz rzygać zrobisz mi kakao???
babcia -Alusiu nie wolno tak mówić...
córka -no ale mama serio rzyga, siedzi w łazience i robi łeeeee"
Dzieci są takie szczere i bezpośrednie, wie babcia i wszyscy sąsiedzi
Kameleon o tak -wystarczy zabrać coś człowiekowi i mu to po 5 tygodniach oddać a będzie się cieszył jak dziecko, mogę już powoli jeść i pić wodę więc jest coraz lepiej...
Kachaa87 ja też nie czuję objawów a jednak wydaje mi się, ze też mam jakąś infekcję, tylko że jeden powiew wyszedł źle, kolejny dobrze więc nie wiem już o co chodzi
Malutka466 to do łóżka i śpij, odpoczywaj, ile się da
Agata1909 witaj
Wioleta93 od wymiotów i odwodnienia i wysuszenia skóry, jakąś maścią natłuszczającą smaruj powinno przejść. Dobrze że i u Ciebie lepsze samopoczucie -bo ileż można cierpieć
Basi89 ja nie miewam problemów z cerą -oprócz pojedynczych przypadków za to w ciąży -i to każdej -jestem jak papier ścierny... dzieci zabierają mi całą urodę. Masz jak mój M -ugotuje wszystko i to uwielbia -ale posprzątać po nim
Maui to jest coś takiego
⢠Foteliki samochodowe 0-13 kg isofix ⢠to pierwsze doświadczenie komunikacyjne w życiu dziecka. tylko jak patrzę na te ceny to mnie zmroziło

ja 6 lat temu kupiłam bazę za 300zł a teraz sama baza jest za 2x tyle

być może są inne metody łatwego montowania fotelika teraz -ja nie będę już szukac bo mam sprawdzony sposób, można tez każdorazowo przypinać fotelik pasami -taka baza jest po prostu wygodna
dominiacela ja dziś o 2 w nocy wstałam i jak pomyślałam o knedlach ze śliwkami ze słodką śmietaną... nie mogłam zasnąć przez godzinę...
GosiaLew dobrze że już lepiej u Was i dobrze że mama pomogła. Mówi się, że sukces posprzątanego dwupokojowego mieszkania polega na tym, ze jest 3 pokój... ale u mnie wszystkie 3 są w takim samym stanie -może kuchnia jest lepsza ale z podłogi bym nic nie zjadła

Wracaj do domu -nie ma co się męczyć...
MamaMaj mi lekarz kazał brać dodatkową wit. D3 bo niby teraz sa takie zalecenia, żeby ją stosować i to też było chyba 2000 j. ale tylko tyle. Co lekarz to opinia, ja za to mam olbrzymie dawki wit. B6 i kwasu foliowego
Evelina89 mogło być od roweru bo to wyboje i nierówności, lepiej daruj sobie wyprawy w plener, jeśli już to bezpieczniej jest na stacjonarnym. Ja kocyk muszę dotknąć, musi być mięciutki i przytulny -moja córka ma ulubiony kocyk od urodzenia i kochanego króliczka. Biedny króliś jest o połowę mniejszy, 3 razy bardziej szary i 7 razy chudszy niż 6 lat temu ale jest ukochany, a kocyk był dobrej jakosci i niewiele się zmienił
waiting super wieści!!!
Ja w ciąży z córka miałam zachcianki straszne -ostre chipsy aż wykręcało i piwo -jeden łyk wieczorem najbardziej gorzkiego i ohydnego piwa na świecie, pytałam lekarza o ten łyk a on powiedział, że w ciąży nie można sobie odmawiać zachcianek bo to chodzi o samopoczucie. Po 1 trymestrze mi przeszło, teraz mam tak przyziemne zachcianki, że tego zachciankami nie można nazwać