reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
25 stopni... To ja mam w domu:D za oknem szaro i ponuro. Głowa pobolewa, humor średni. A wieczorem koncert w Rotterdamie. Czekam nań od dwóch tygodni i bobasowi chyba sie udziela bo chociaz kopniaków nie czuje to uciski to na lewo to na prawo w brzuchu czasem wyciskają mi łzy w oczach. Czujecie uciski w podbrzuszu? Nic przyjemnego, ale to chyba info, ze bobas rośnie:) i się kręci;)

25 stopni... To ja mam w domu:D za oknem szaro i ponuro. Głowa pobolewa, humor średni. A wieczorem koncert w Rotterdamie. Czekam nań od dwóch tygodni i bobasowi chyba sie udziela bo chociaz kopniaków nie czuje to uciski to na lewo to na prawo w brzuchu czasem wyciskają mi łzy w oczach. Czujecie uciski w podbrzuszu? Nic przyjemnego, ale to chyba info, ze bobas rośnie:) i się kręci;)

Też czuje takie uciski. I na szczęście, bo przynajmniej wiem,że w ciąży jestem. Teraz mdłości i wymioty w zasadzie minęły, poza choróbskiem nic mi nie jest to bezobjawowo jak jest to człowiek sobie głupoty wymysla czy wszystko ok. Chociaż powrotu samopoczucia i dolegliwości pierwszego trymestru sobie i nikomu nie życzę.
U mnie tak zaraz zaczną się dłuższe bóle krzyżowe i rwa kulszowa, wiec muszę się nacieszy lepszym samopoczuciem.

13x13 jak u Ciebie samopoczucie? Nie odzywasz się ostatnio.

Jestem Gosia -czytam.

Nie wypowiadam się bo trudno aż uwierzyć co się ostatnio u mnie dzieje i nie chce nikogo martwić.
Moje przejścia na pewno nie są właściwe, żeby je opisywać na tym wątku.
Dlatego tez chyba powoli się wycofam póki co nawet z czytania.
Choć trudno będzie bo już się do Was przywiązałam...

13x13 kochana jesli tylko masz ochote sie wygadać to pisz, przeciez od tego tu jesteśmy, żeby sie wspierać, wygadać , poradzić czy po prostu być...

Ja dzis nie do zycia, do kina nie poszlismy, taka migrena mnie zlapala ze nie moge nic zjesc i wymiotuje nawet herbata... a wczoraj sie chwalilam ze samopoczucie dobre... masakra dzis glowa to chyba mi eksploduje...

13x13 wierzę, że będzie dobrze.

Afrodyta92 czujemy się zaproszone. Zmiana klimatu by się nam przydała:-)

Tee nasze bóle głowy dzisiaj to chyba na zmianę pogody, bo ma silnie wiać.

reklama
Ja do Francji chętnie na herbatkę :)

13x13 jesteśmy z Tobą, trzymaj się kochana.

My od 14 do 18 w tej szkole rodzenia byliśmy, od razu wypełniłam deklarację, po pierwsze mam tam najbliżej, po drugie podobało mi się, po trzecie mogę już od wtorku chodzić na fitness dla kobiet w ciąży, po czwarte fajne kobietki prowadzą.

Mnie dzisiaj brzuch bardzo boli, nie wiem czy maluch tak się rozpychać zaczął. I ten okropny ból głowy.... spać mi się chce, ale za wcześnie. Zaś w nocy się obudzę i co ja będe robić. Do tego chyba cukier mi spadł, bo musiałam zjeść dwa rządki czekolady.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry