reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

edziorka, jak kogoś stać to kupuje :)
a wózki to można i do 10 tys. dostać. Wszystko zależy od punktu siedzenia rodziców i zamożności przede wszystkim.

reklama
Zgadza się, ale mimo wszystko to lekka przesada jak dla mnie. Nikogo tu nie chce obrażać czy coś w tym stylu, po prostu wyrazam swoje zdanie ;) a co do cen to cena nie odpowiada wykonaniu. Może być drogi nie wiadomo jak, ale nie spełnić oczekiwań. Nie raz się przekonałam, że tańsze lepsze :)

Oh tak. Z tymi wózkami to jest impreza. Zawsze myślałam ze te Qunii są drogie, ale ostatnio pani w sklepie uświadomiła mi ze to klasa średnia :D gdy poprosiłam o jakieś propozycje, wogole nie spojrzała w ich stronę:p wiec pytam o jej opinie na ich temat... No to takie średniaki nasze- słyszę :D najdroższy jaki widziałam to chyba 1700 e, ale zdaje sobie sprawę, że i to nie jest max możliwości... Pytanie czy warto... :D moim skromnym zdaniem, nie bardzo :D

Ja miałam znajomych co uważali, że wózek za mniej niż 3 tys. to nie wózek a jakoś mega majętni nie są. Ja jak przeglądam strony internetowe sklepów z wózkami to zauważyłam, że te najdroższe wózki to nie są praktyczne dla mamusiek co biegają z dzieckiem do sklepu, spacery etc tylko są takie w stylu retro na spacerek po prostym chodniku.

Wózek musi być przede wszystkim funkcjonalny. Nam np zależy na tym by dobrze się jeździło po różnym terenie. Mieszkamy blisko lasu i na pewno większość spacerów tam zalicze. Do tego jeszcze gondola duża., i bezpieczne pasy w spacerówce. Jeszcze w sumie jest trochę czasu ale chyba jednak wybierzemy ten model wózka :).

Dla niektórych wydanie na wózek to kwota abstrakcyjna a dla niektórych to nie problem. Wózki są dla wszystkich klas społecznych :)
A o wózkach i innych wyprawkowych rzeczach piszemy na wątku osobnym. Tam się dzielimy opiniami i linkami.

Hajduczka dla mnie same nazwy tych wózków są z kosmosu, poza dwoma a i nr jeden w tym rankingu wizualnie to masakra.

Noo doczytalam i moge spokojnie isc spac, bo jutro musze raniutko wstac i brac sie za pichcenie i sprzątanie.

Mala chyba zaczyna sie coraz bardziej wiercic, bo coraz częściej ją czuje przeważnie wieczorami :-)

Nad wózkiem musze sie jeszcze poważnie zastanowić, ale jest jeszcze czas :-)

Dobrej nocki :-*

reklama
Dziewczyny pęknę... czuję się jakby pojemność mojego brzucha właśnie się kończyła
Zaczęły mi puchnąć nogi, ledwo to poczułam już widzę na wadze, że szybko rośnie a piję jak smok
Hm dziwne bo z córką dopiero pod koniec ciąży puchły mi nogi a teraz mi to już przeszkadza

plucik -biała sala, pobudka na sztuczne ognie i biała sala
Ewa90 bo ja wiem jaki -weszłam do apteki, poczytałam składy i wybrałam ten, który ma najwięcej magnezu.
GosiaLew masz rację Olimp jest najlepszy a przynajmniej tak reklamują, chociaż mój lekarz mój że to wsio ryba. No i mam brać więcej 2x2 mi napisał a na opakowaniu jest żeby brać jedną dziennie
Tirli to może Ty zostaw męża w domu i jedź do rodziny jak ma ospę
hajduczka o niestety wózków od groma a nie każdy musi nam odpowiadać
Izu09 mnie dziś w nocy ból brzucha obudził a wczoraj godzinę umierałam bo dostałam kopy po wnętrznościach -straszne przeżycie
kaylla ja piwo bezalkoholowe, wina nie próbowałam

Ja już za wózkiem się nei oglądam bo dostanę -przy drugim dziecku to jakoś człowiek na luzie do tematu podchodzi...
W sumie z jednej strony mi to pasuje a z drugiej żal, że nie mam wymówki do zakupowych szaleństw hehe

Do góry