reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Dopadł mnie ból gardła! Boli jak cholera - coś mnie przed snem ciurało, ale teraz to piecze jak cholera.
Tylko gardło.
Dziewczyny - wiem, że niektóre z Was miały też tak - co było najskuteczniejsze u Was, ile trwał ten ból gardła aż przeszedł i kiedy iść do lekarza, a kiedy dać szansę organizmowi, by sam powalczył?

Ja stosowałam tantum verde i islę i syrop *spam*

Jasmina 88 - proponuję wieczorkiem przed snem wypić sobie mleko z czosnkiem i miodem:)
Mnie jakiś czas temu złapał katar i ból gardła to właśnie chyba przez 3dni przed zaśnięciem piłam taka miksturkę.
Na ból gardła pomagają mi też lody :D no i grzanki z czosnkiem

Na ból gardła mam odpowiednik Tantum Verde - Uniben i stosuje też Hallsy. Mi pomagają.

A wracając do tematu pieluch to zajrzałam dzisiaj na ten dział w Biedronce to faktycznie te na 2-5 kg mają napisane: ochrona pępka. Ale jest ich mniej niż w tych opakowań większych i opakowanie kosztowało 14,99 zł.
273907717_1_644x461_pieluszki-dada-newborn-warszawa.jpg

Bylam na Ip i bez badania zosstalam przyjeta na kontrol ....zbadali mnie usg dobre szyjka dobra wod nie brakuje dostalam kroplowke na bol i nospe xd tylko szkoda mi tego lezenia w szpitalu jak jest wszystko dobrze

reklama
Mnie przeziębienia omijają jak narazie więc nie pomogę.
Właśnie wróciłam z basenu. Mąż mnie namówił i chwała mu za to. Tak się cudownie zrelaksowałam, brzuszek się rozluźnił. Chyba zacznę regularnie chodzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry