reklama

Majowe Mamy 2016

Też się witam. Odwiozłam dziecko do przedszkola i wróciłam i już jestem padnięta. Miałam jechać oglądać wózki, ale mam lenia póki co.

Niesia_88 kciuki, żeby to nic poważnego, może sobie coś uszkodziłaś aplikując, ale mogą Cię zatrzymać.

Plucik powodzenia.

Justyna Siorek norma 180 jest po godzinie przy badaniu z glukozą a przy kontroli cukru przy posiłkach jest po godzinie 140 - przynajmniej tak było.

reklama
Niesia wszystko napewno jest ok. Trzymam mocno kciuki :) chłopak mi dzisiaj zaspał do pracy, popłoch był rano co nie miara :| i zostawił kanapki wiec zrobiłam kawkę i w łożku szamam kanapeczkę. A musicie wiedzieć, że mój A robi najpyszniejsze kanapki na świecie:)
Śniegu nie ma, ale od wczoraj mróz na samochodach wiec moze cos jednak przyjdzie pod granice holenderska, a jesli nie to W sobotę ruszamy do Polski, moze tam ulepie bałwana. :D

Niesia ja tez trzymam kciuki za Was!

U mnie dzis tez juz bialo, ze na sama mysl o skrobaniu szyb juz jest mi zimno, a trzeba sie ogarnac, bo dzis mamy wizyte ( u lekarza co sie wchodzi i wychodzi, wiec za duzo sie nie dowiem ).

Basia a Wy autem? Jesli tak to podziwiam, bo ja to bym w zyciu nie wysiedziala takiej trasy z moja Niunia.

Jedziemy autem, bo ostatnio je troszke ztuningowalam i trzeba ponaprawiac:D I stwierdzilam ze jesli robic to lepiej teraz niz pozniej mam wysylac chlopaka samego. Zdaje sobie sprawe, ze nie bedzie to przyjemna podroz, ale przynajmniej porobie wieksze zakupy dla malucha i dla nas... a powolutku zmieniajac sie co 2,5 godz jakos sie dokulamy.:)

reklama
No niestety moja szyjka skróciła się o 0,5 cm. Nadal jest w normie, bo 3 cm, ale koniec z łażeniem. Mam nakaz odpoczywania. Aktywność dozwolona w niewielkim stopniu.
Właśnie dojechałam do pracy, poinformowałam wszystkich, że tylko zbieram swoje rzeczy I uciekam I to by było na tyle.
Miałam zostać na oddziale na obserwacji, ale dziś jest jakieś zatrzęsienie I nie było miejsc, więc lekarz uznał, że nie ma potrzeby, bo I tak dostałabym te same leki, które przyjmuję w domu. Mam przyjeżdżać, jeśli plamienie nie ustanie. Póki co śluz jakby wraca do normy, ale co się nastresowałam to moje...

Mógłby być już tak z 30 tc chociaż.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry