reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja mam termin na 12 i tez nie mogę się doczekać:) ale niech sobie siedzi w brzuszku :) szybko nam to przeleci :) wszystko zależy od dzieciaków kiedy będą chcieli ten świat zawitać :*

Ja mam termin na 12 i tez nie mogę się doczekać:) ale niech sobie siedzi w brzuszku :) szybko nam to przeleci :) wszystko zależy od dzieciaków kiedy będą chcieli ten świat zawitać :*

Lepiej niech dłużej posiedzą, niż zaczną wyskakiwać za wczesnie ;) mam koleżanke na innym wątku, która urodziła bliźniaczki.. termin miała na połowe października a urodziła na koniec sierpnia i małe długo jeszcze musiały spędzić w szpitalu, żeby dojść do określonej wagi i zdrowia.

Ciezko powiedziec ja tez mialam to kazal mi lekarz magnez brac i szczerze juz nie mam zatwardzenia ale tez pij duzo wody :)

reklama
Do góry