GosiaLew
Fanka BB :)
No tak tyle wynosi. zanim wstaniesz zanim dojedziesz to tak wyjdzie.Czyli nie musi być 12 godzin? Bo na niektórych stronach w necie jest takie info.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No tak tyle wynosi. zanim wstaniesz zanim dojedziesz to tak wyjdzie.Czyli nie musi być 12 godzin? Bo na niektórych stronach w necie jest takie info.
Ale jaja. Ja za to czytam lutówki i tam znaczna część dziewczyn rozpakowała się w styczniu, właściwie nie wiem czy nie większość. P
Maui, super że Ci się podobała gimnastyka. Ale powiedz mi, jak to z przebieraniem się wygląda? Tam na dużej sali? Muszę tę książkę upolować na czytnikMoże jakaś promocja będzie. Wypożyczyłabym, ale w mojej bibliotece jej nie ma
![]()

Też mnie zaskoczyły, jedna na razie i to przez cc. No ale zaczęły.Malutka466, już marcówki się rozpakowują?!Ale jaja. Ja za to czytam lutówki i tam znaczna część dziewczyn rozpakowała się w styczniu, właściwie nie wiem czy nie większość.
Nie wiem jak Wy, ale ja z tą moją marną szyjką zaczynam czuć delikatny niepokójPora ruszyć z wyprawką.
A, no tak. Przecież nie ma innych zajęć wtedy to sala wolna. A za książkę dziękuję okazało się, że znajoma ma1. gimnastyka jest w sali "na wprost', a przebieranie w sali przed - na lewo;
2. Książkę mam na czytniku- mogę Ci przegrać; będę w czwartek na gimnastyce i potem na tych relaksacyjnych- mogę zabrać mojego kINDLA![]()