reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Niesia_88 mam podobnie, w pierwszej ciąży po 12 tygodni widziałam różnicę, natomiast w tej ciąży już mam malutki brzuszek mimo , że schudłam.

U mnie to pierwsza ciaza i czasami mam tak, ze wstaje rano i brzuch jest płaski, wręcz momentami wklesly :p a na drugi dzien mam taki wypchniety jak po duuuzym obiedzie

reklama
Witam :)
Olciaa kochana głęboko wierzę, ze u Ciebie to jakas pomylka z tymi wynikami jednak :/ bardzo dziwne, ze ta beta spadła tak odrazu, kumpela po wywolawym poronieniu miala jeszcze tydzien od zabiegu wysoką bete. Trzymam za Ciebie mocno kciuki! :*

Przez ta sytuacje az zaczęłam sie martwić swoim brakiem objawów :(

Witam nowe mamusie :)

Nesia, ja w pierwszej ciąży dopiero w 18 tc zaczęłam widzieć rosnący brzuszek. Jestem osobą "przy kości", więc nieco później. Teraz tez też mam nadwagę, ale widze już, że brzuszek się zmienił, bynajmniej tak czuję.

A ja dziś albo mam przesilenie przeziębienia, albo za dużo chodziłam... Bo a to zakupy, a to ciuszki jakieś kupić, bo i u mnie ciasnawe wszystko. Leginsy zakupiłam, bo spodnie ciążowe z pierwszej ciąży wiszą mi na czterech literach i czuję się niekomfortowo.
Poza tym gardło boli, z nosa leje się bardziej, do tego ciągle mnie coś ciagne w podbrzuszu, ze az biegam do wc częściej niż dotychczas. Do tego co zjem, to ból brzucha i odbijanie:baffled: Normalnie dziś jestem jak z krzyża zdjęta:confused2:

Czesc dziewczyny.
Olciaaa mam nadzieje ze jest promyk nadzieji. Moze rzeczywiście to dziwne ze tak od razu spadla,ale nie jestem lekarzem nie wiem,nie chce rozbudzac w Tobie watpliwosci. Trzymaj sie bo na pewno jest Ci ciezko.
Mnoe dzis lekko pobolewa moze za duzo powiedziane ale czuje podbrzusze wiec pewnie znow cos tam sie rozciaga a czytalam trz ze brzuch moze pobolewac w terminach kolejnych miesiaczek a ja teoretycznie kolejna dostalabym jutro.
Co do wielkosci brzucha to jako taki nie rosnie,nie przytylam,nie mam wzdec,woda w organizmie sie nie zatrzymala ale rosnie mi podbrzusze.nad spojeniem lonowym z dnia na dzien mialam coraz wieksza kulke ktora później rozlala sie na cale podbrzusze a teraz coraz bardziej odstaje i podchodzi coraz wyżej w kierunku pepka.widac ja jak stoje nago no i jak przejezdzam reka to czuc wyrazne wybrzuszenie.wiec dzidzia rosnie :-) pewnie gdybym nie miala tłuszczyku na brzuchu i bylabum chuda z plaskim brzuchem to bardziej byloby widac

reklama
Do góry