reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja zostałam kierownikiem 2 miedisce temu :) ale pracować będę fo grudnia :)Niesie dziekuje ci teraz wiem ze nie powinnam sie martwić aż tak :) za 2 tyg wesele moje tu dzidzia nie można sie martwić :) dzieki jeszcze raz

reklama
Mi nikt nie pogratulował , jeszcze na dodatek tyle stresu mnie to kosztowało . Zreszta sie im nie dziwie , pracuje w kancelarii adwokackiej w Niemczech i mamy 70% klientów Polaków no i oni potrzebują kogos to umie biegle po polsku i niemiecku.... I ciezko im bedzie tera kogos na moje miejsce znaleść.... Ale
Naprawdę potraktowali mnie wrednie

Nie ma za co :-)

Też mam zamiar pracować do grudnia, ale zgodnie z przepisami 4h przy kompie i 4h przy innych zadaniach (jak mi jakieś w ogóle wymyślą:-p)

Cześć dziewczyny :-)

czy mozna do Was dołączyć? Obiecałam sobie ze nie zajrze na ten wątek dopóki serduszko nie ruszy, czyli do wizyty u gina która mam za 6 dni. No ale nie wytrzymałam... :-) przyjmiecie mnie do swojego grona?

Nie wiem czy tu mozna sie przedstawiać. Ale : nazywam sie Marta, mam 34 lata. To moja 4 ciąża. Druga ciąża okazała sie szczęśliwa i urodziłam synka który teraz ma 3 latka. Bardzo bym chciała zeby i tym razem sie udało, bo lata lecą. Puki co nie ciesze sie jeszcze ciąża, ale jakos w grupie raźniej przechodzić przez te wszystkie stresy i oczekiwania.

Madzia0903 może akurat dobrze się będziesz czuła na weselu. W tamten weekend ślub brał mój brat , zarobili dwudniowe wesele . Myślałam, że będę siedziała tylko za stołem a tu o dziwo dobrze się czułam. Tanczylam do 3 rano. Tobie życzę tego samego

Czesc dziewczyny nie smutajcie bo to nie wskazane w waszym stanie ja sobie poplakalam smutno mi ze się nie udalo ale widocznie tak miało byc a dzidziusia nie bylo na ust ... Ja do konca za was będę trzymać kciuki :)

I przepraszam ze Wam o tym pisze ale nie mam kogo sie doradzić a kilka z Was miało podobna sytuacje ...

Dzwonilam do lekarza i powiedzial mi ze to nie możliwe bo skoro na ust byl pęcherzyk to jest ciaza a beta wykazala poniżej 2 wiec ciąży nie ma a ja krwawienia nie mam ani nic a test robiłam wczoraj i wyszedł pozytywnie wiec jakies stężenie w moczu jest a pomimo brania leków na podtrzymanie powiedzial mi ze i tak bym poronila w razie w ... Mam nadal brać te leki i przyjsc w poniedziałek do niego powiedzcie mi czy ktoras tak miala ? Bo wydaje mi sie ze jak kobieta dopiero krwawi i roni to ta beta dopiero spada i juz po zabiegu ta beta nadal spada a nie wynosi od razu brak ciąży ... Na prawdę nie wiem juz co mam myśleć na ten temat i bardzo przepraszam ze o tym pisze a moze ktoras ktoś miala podobna sytuacje napisalaby do mnie na priv żebyśmy tutaj o tym nie pisaly ...

I jeszcze raz dziewczyny zero stresu placzu tylko cieszyć sie bijacymi serduszkami i wracajcie z wizyt tylko z dobrymi wiadomosciami

Hej:tak:
Olciaa a może pomylili wynik bety?testy nie sa takie czule, najczulsze od 10 ale większość 25...napisz do nas co się okazało po wizycie:tak:
Imagination ja z coreczka pozeralam kwaśne i mandarynki a później troszkę więcej słodkiego:tak:
Teraz nie mam zbytnich smakow:no:w ogole jakos objawy mi zniknely:szok:piersi już tak nie bola, spiaca jedynie jestem...zobaczymy co za tydz bd na wizycie:tak:

reklama
Olciaa ja jak roniłam pierwszą ciążę to miałam betę 26 tys a potem 25 tys. Ale nie krwawiłam i juz spadała, ale to był 11 tc a zabieg miałam tydzień później. Dziwne, że u Ciebie jest dwa od razu to jakby zero. Może wynik jest błędny.

Do góry