Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale kasę za Ciebie biorą. Jest ustawa to na jej podstawie NFZ płaci. Możesz zmienić położną na inną, co ma ochotę pracować. Moja przynajmniej powiedziała, że jak będę miała potrzebę to podjedzie, ale widać sama z siebie jeździ pewnie tylko do pierworódek...A ja dzis dzwoniłam do mojej przychodni i zapytałam położną o wizyty w czasie ciąży to sie dowiedziałam, że oni tego nie praktykuja i ma pewno w całym mieście nigdzie...wiedzą , że wyszła taka ustawa, że od 28 tyg można ale tego nie robią. Po porodzie dopiero od 4 do 9 wizyt.
Coo, dziwne. Przysługuje kobiecie taka opieka... U mnie położna sama powiedziała mi, że po 21 mam dzwonić do nich, ale ja zdecydowałam się na Szkołę Rodzenia. W mojej wsi są dwie położne i obie na sto procent chodzą do pacjentek przed porodem.A ja dzis dzwoniłam do mojej przychodni i zapytałam położną o wizyty w czasie ciąży to sie dowiedziałam, że oni tego nie praktykuja i ma pewno w całym mieście nigdzie...wiedzą , że wyszła taka ustawa, że od 28 tyg można ale tego nie robią. Po porodzie dopiero od 4 do 9 wizyt.
Mój wziął sie za pokoik sam, lóżeczko stoi i dziś komodę skręca... ale ja byļam 7 tyg w szpitalu i sie boi.
Aaa posiew w końcu jałowy! Huraaa