reklama

Majowe Mamy 2016

Ja mam wg usg termin na 2 mają. Ciąża starsza od 13 tc. Więc mogę rodzić po 20 kwietnia :) A jak będzie to się okaże. Syna urodziłam 12 dni przed terminem.

reklama
To ja niestety jeszcze jestem na tym etapie, że chce mi się płakać z powodu leżenia. Chociaż może jak się ma starsze dziecko, to też jest większe poczucie bezsilności. Z drugiej strony, ciesze się teraz, że nie zdecydowaliśmy się na drugie dziecko, jak córka była młodsza, bo teraz jest bardziej samodzielna, a jak trzeba to nawet poda mi coś czy zrobi coś prostego.

Malutka i jak? Lepiej?

Mnie dzisiaj tez kręgosłup boli. Krzyż i łopatki. Juz nie wiem jak się ułożyć :(

Niesia, masz konkurencję na półmetku :cool2:od 7 kwietnia (37 skończony) mogę rodzic wg Pani dr, a wg mnie od 13 , żeby była pewność. Sąsiadka urodziła w 36 i jednak dzieciaczek sam nie oddychał. Wszelkie te pomiary są poglądowe i tydzień warto przetrzymać.
W każdym razie weekend majowy planuję na tarasie, a nie na porodówce, o ile Niebo mnie słyszy!

Malutka, a może to te skurcze przepowiadające?

Też mam do d... dzień... leże cały czas i to co boli to jakiś przyczep przy żebrach i kręgosłupie, co trzyma mięśnie brzucha czy coś. W każdym razie myślałam, że jakiś przykurcz...

Łącze się w bólu, jeśli chodzi o plecy. Dzisiaj trochę lepiej, ale ost parę dni było ciężkich, aczkolwiek nie powiem kość ogonowa daje znać o sobie praktycznie co chwile.
Tez myślałam ostatnio, która pierwsza się rozpakuje :D jeśli chodzi o mnie to połowa IV byłaby ok, ale niech się dzieje co dziać się musi, byleby zdrowe maleństwo było :)
Ostatnio ciotka mi powiedziała, że jeśli pierwsze było przenoszone to drugie będzie podobnie. Zobaczymy, bo jeśli tak to ja 4 dni dodatkowe będę w dwupaku :P

Boli mnie cały,serio. Nie umiem wskazać jednego miejsca. I to jest ból ciągły. Jakby ktoś dookoła brzucha zacisnął sznur i ściągał mocniej węzeł. Nospy nie pomagają :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry