Ewa90
Fanka BB :)
Ale zobacz jak czysto się zrobiło na kuchniZa tymi szafkami to się coś ruszało :-o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale zobacz jak czysto się zrobiło na kuchniZa tymi szafkami to się coś ruszało :-o
Ja to się czasem zastanawiam, że skoro Ci ludzie mają taki syf wiedząc, że tv do nich przyjedzie to co jest w takich zwykłych restauracjach...Ale zobacz jak czysto się zrobiło na kuchnijednak można . Aha w dzisiejszych czasach to strach iść do restauracji
W ogóle oni są jacyś dziwni. . A ten dzidzius na kuchni ledwo zipieChyba właściciele po prostu rzadko zaglądają na kuchnię
Jakby mi taki dziadziuś miał gotować to bym podziękowała :-/W ogóle oni są jacyś dziwni. . A ten dzidzius na kuchni ledwo zipie
A jednak przeszło, ale jakoś mnie nie przekonaliMoim zdaniem ta rewolucja nie przejdzie .
No właśnie miałam pisać , że się pomylilam. Ale ja bym się nie wybrała do ich restauracji - Również mnie nie przekonali. Aczkolwiek narobili mi smaka na grzankeA jednak przeszło, ale jakoś mnie nie przekonali