Patrycja Kot
Początkująca w BB
Nie wiem czy to wszystko można załatwić w ciągu np dwóch dni czy każde badanie wymaga więcej ilości czasu..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem czy to wszystko można załatwić w ciągu np dwóch dni czy każde badanie wymaga więcej ilości czasu..?
Hej Dziewczyny, jak Wam minął weekend? Jak samopoczucie?
Powiem Wam, że moim największym rozczarowaniem w ciąży jest to, że nie trzeba pić alkoholu, aby czuć się jak na kacu gigancie. W sobotę byłam na weselu, wytrzymałam tylko do 23, ale przez to, że się chyba nie wyspałam (w łóżku byłam o 1) to całą niedzielę miałam przegraną. Zgon totalny. Mdłości, słabo, senność. No dramat po prostu. Poza tym znów lecę na wadzę na łeb na szyje I martwię się czy nie zaszkodzi to maluchowi... Chciałabym jeść, ale niestety - każde bliższe spotkanie z pokarmem to dla mnie festiwal mdłości I obrzydzenia.
Głupio mi troche, że tak przychodzę tutaj tylko marudzić, ale wiem, że Wy przynajmniej zrozumiecie![]()
Ja już chodziłam szczęśliwa, że mdłości mniejsze, apetyt dopisuje, nie wymiotuje a tu radosny powrót wszystkiego
. Czuje się jakbym wróciła z imprezki a to tylko wieczorne wymioty (i poranne już też).
a popołudniu były już wyniki :-) Chyba się jakoś muszę zmusić do prasowania bo już mam całą stertę :-( Pooglądalam trochę wózki to mi się humor poprawił bo wreszcie coś mi się spodobało :-)