Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie skojarzonych chcę uniiknąć, bo to największe ryzyko-2-3 szczepy na raz, choc kłucie jedno; natomiast idę na konsultację z pediatrą specjalizującą się w wirusach, czy w ogóle nie odwlec szczepienia wg niemieckiego kalendarza na po 2 miesiącach, czy od razu engerix dać; w duchu jestem za odłożeniem ale chętnie posłucham fachowca na żywoA potem szczepicie skojarzonymi czy jak, jak teraz szczepicie engerixem?
właśnie skojarzonych chcę uniiknąć, bo to największe ryzyko-2-3 szczepy na raz, choc kłucie jedno; natomiast idę na konsultację z pediatrą specjalizującą się w wirusach, czy w ogóle nie odwlec szczepienia wg niemieckiego kalendarza na po 2 miesiącach, czy od razu engerix dać; w duchu jestem za odłożeniem ale chętnie posłucham fachowca na żywo
Z gruźlica jest tak, ze to jest jedyna dawka w życiu, w UE tylko w Polsce i Bułgarii zdaje się obowiązkowe szczepienie; no właśnie idę z polecenia, więc mam nadzieję, że powie mi prawdę w 4 oczy, a nie to co musi...Maui też bym była za odwleczeniem, napisz koniecznie co powie.
A z gruźlicą jak bo to też pierwsza doba...
głupio mówić, ale jak go widzę, to nie muszę sobie usilnie przypominać na jakim etapie ciąży jestemMaui najlepiej to skasuj suwaczek, to wnerwiać nie będzie![]()