reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Mam nadzieję milkaklaudia bo jak na razie jest ciężko,a co by mnie nie zabolało to już czytam w internecie [emoji54] i się nakrecam...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
DaWo wiem, że nie łatwo ale staraj się nie czytać! Jesteśmy pod kontrolą lekarzy i trzeba wierzyć że gdyby nam coś poważnego dolegalo albo naszym maluszkom wykryli by to. Google to robot który każdy ból czy zakłócie skojarzy z chorobą a nasze dolegliwości często są fizjologicznie naturalne. Oczywiście nie myślę o lekceważeniu wszystkiego co nas nie pokoi. Ale żeby znaleźć jakiś złoty środek w tym wszystkim :) jak te moja mamcia mówi że jeszcze nieraz coś mnie w ciąży zaboli.

reklama
Milka u Ciebie dzis dokladnie ile jest u mnie jutro 27t2d i dam na pewno po poludniu znac.

A ja dzis bylam na drugich cwiczeniach w szkole rodzenia i stwierdzilam ze jak bedzie znow taki aerobik to ostatni raz ide ale bylo duzo lzej ale powiem Wam ze chyba temu ze jedna z dziewczyn po ostatnich cwiczeniach zaczela rodzic w 30 tyg i jest w szpitalu bo jej szwagierka tez chodzi i mowila. Podejrzewam ze babka z cwiczen sie wystraszyla i dzis bylo lzej. Ja odrazu wtedy zastanawialam sie czy ta baba wie co czyni.

Dziewczyny jak leczycie zgage ja przez nia ledwo zyje.
Tak u mnie dokładnie 27 tydz 2 dziś :) czekam z niecierpliwością jak u Ciebie jutro :)

Wiecie co, oglądam właśnie idola i myślę że takie powracające programy to pomyłka... Milionerzy też kiedyś były ciekawsze....

Dokładnie,wszystkie te programy są beznadziejne i ściągane z zagranicy nic swojego. Tyle tego jest a nie ma co oglądać a to śpiewanie i gotowanie to już bokiem wychodzi i wszyscy teraz wielcy specjaliści od zdrowego odżywiania.

No właśnie mi ginekolog nie mówiła albo nie zakodowałam.... Mówiła że wszystko dobrze, muszę zobaczyć w książeczce ciąży, może z USG Coś wyczytam...

reklama
Do góry