reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry wszystkim! U mnie dzisiaj piękne słoneczko. Czas na ogarnięcie mieszkania (remont caly czas trwa), pranie i sru na spacer bo szkoda taką pogodę stracić.
Co do laktatorów to nam położna na szkole rodzenia mówiła żeby nie kupować za wcześnie bo nie wiadomo czy będziemy potrzebowały. Toteż jeszcze nie kupuje. Ale jakby coś to byłabym chyba za elektrycznym bo ja z tych leniwych jestem :) chociaż ich dźwięk jest dla mnie.. hm.. przerażający :)

Waraai a co ty tak jeździsz, za czym? Bo pewnie nie doczytałam...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo nie pisałam. ;)

Jadę na walne swojego stowarzyszenia, a że to kawałek za Warszawą, to wychodzi mi prawie 400km drogi.
Trochę sprawdzam siebie w trasie, bo za trzy tygodnie dwa razy dalej niemieckimi autostradami, a tam parkingi na niekoniecznie krótkich dystansach. ;)

Tymczasem po 150km jedno siku. ;P

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja te badania miałam zlecone na samym początku.
Co do laktatora to ja mam aventa ręcznego już 12 letniego zaraz go odkopię w garażu i zobacze czy sie nadaję.
Piękna wiosna.
Prania, wietrzenia, trzepania pościeli, sprzątania. Piękna pogoda sprzyja. mam nadzieję, że na najbliższej wizycie będzie ok. Bo pofolgowałam sobie mocno - po wyjściu ze szpitala ... leżałam :-) Specjalnie 4 tygodni odstępu zrobiłam, ale już się nie mogę doczekać wizyty.
Teraz juz się będę umawiała co 2 tygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry