Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja czytalam ze nie powinno sie biegać bo ciaza nie lubi wstrząsowCera na razie bez zmian. Wczoraj wyskoczył 1 pryszcz[emoji5]. Dziewczyny, czy któraś z Was lub waszych znajomych biegała ( truchtała) w ciąży? Chcę truchtać jeśli dam radę. Tylko fajnie było by porozmawiać z kimś kto biegał lub biega![]()
Czołem dziewczyny!
Pozwolę się dołączyć do wątku - w miarę czasu i możliwości regularnie zaglądać i pisać - bo przyznam, że niewiele mam osób, z którymi o ciąży swobodnie mogę pogadac (zwłaszcza teraz, an samym początku).
No to tak - ostatnia miesiączka 03.08, wczoraj zrobiłam betę, dziś mam wynik - 368. Czyli jest![]()
Gdy pasażer się "zadamwiał" miałam uczucie napięcia w brzuchu, jakiegoś kłucia w okolicach jajnika. Teraz piersi po raz pierwszy w życiu pokazują mi jak potrafią boleć
to moja pierwsza ciąża, dodam jeszcze
I mam pytanie - udało mi się zapisać do lekarza dopiero na 19.09 czyli jeśli dobrze liczę, będę w 7 tygodniu - dobry termin czy szukać kogoś dostępnego wcześniej?
Pozdrawiam!
Czekanie jest najgorsze. Chociaz moj lekarz zlecil wszystkie badania już w 5 tyg, zeby od początku wiedziec czy muszę jakieś leki przyjmować. za tydzień obiecal założyć karte ciazy, jestem ciekawa...Zfieszak, potwierdzam. W 7-8 jest optymalnie. Nie ma się co spieszyć bo jak nie będZie widać serduszka to i tak za tydzień będzie trzeba iść znowu, bez tego zwykle lekarz karty ciąży nie założy i badań nie zleci.
Choć czekanie nie jest łatwe.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom