• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja dostałam wytyczne że mam urodzić we wtorek,w piątek będę w domu i wieczorem przyjedzie siostra i będzie się bawić Gabrysią cały weekend...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja siostra już od 2 tygodni mnie pogania bo 4 czerwca jest komunia mojego chrześniaka. Nawet jak 26.05 trafię na oddział to wątpię że tydzień później pojadę na imprezkę rodzinną [emoji12] . Będzie musiała zadowolić się delegacja moich facetów.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahah.

Mój brat przyjechał ze swojego kraju kilka dni temu i wpada do mnie we wtorek, do czwartku.
Następnym razem w Polsce będą w przyszłym roku.
Męczą mnie, bym urodziła najpóźniej podczas ich pobytu u mnie. :P

Latam po sklepach. Taki ostatni dzwonek. Ciuchy dla siebie, syna. I dziś wyjątkowo Młoda rozstawia mi miednicę na boki.
Nie dość, że załadowana jestem po uszy i targam się tramwajami, to ona za nic mi tego nie ułatwia.

Jutro zaczynam 40 tydzień.
Matko kochana, aż się wierzyć nie chce..

@Olo jak tam na froncie? :]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na froncie bez zmian. Balonik siedzi, skurcze sa. Chodze po wybiegu (korytarz na oddziale, jakies 30m ;)), zeby szybciej wypadl dziad ;) polozna dopiero jutro, ale juz sie oswoilam z mysla rodzenia bez niej, wiec luz ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja siostra już od 2 tygodni mnie pogania bo 4 czerwca jest komunia mojego chrześniaka. Nawet jak 26.05 trafię na oddział to wątpię że tydzień później pojadę na imprezkę rodzinną [emoji12] . Będzie musiała zadowolić się delegacja moich facetów.

Ja miałam tydzień temu komunię chrzesniaczki i już nie jechałam bo w sobotę się narobilam jak pies i brzuch mi się stawiał,a po co miałam atrakcje robić.... Ale to przykre że nie byłam, jak przyjechali do mnie i widziałam tą moją królewnę w albie to się poryczalam jak bóbr [emoji20][emoji45][emoji20]

Ja mam tak od dwóch dni i nic się nie dzieje [emoji19] jeszcze chwila i przestanę zauważać symptomy porodu. A najlepsze jest to że brzuch mam pod cyckami. Jest tak wysoko że nikt nie chce wierzyć że w piątek będę już rozpakowana.

reklama
Na froncie bez zmian. Balonik siedzi, skurcze sa. Chodze po wybiegu (korytarz na oddziale, jakies 30m ;)), zeby szybciej wypadl dziad ;) polozna dopiero jutro, ale juz sie oswoilam z mysla rodzenia bez niej, wiec luz ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
A przy jakim rozwarciu to wypada?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry