Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Klaudia są sprawy których nie przeskoczysz, zrób co trzeba żeby Nikodem miał to co mu się należy!!! Żeby ci nie zarzucił w przyszłości jakiegoś niedopatrzenia bo on ma tylko ciebie, a rodzice Piotra nie robią ci pod górkę?O Chryste!!! Co za typ. Na porodowce??nie no, kobieta musiała mieć doznania zajebiste, ten gość pewnie też. Fajny fetysz
![]()
A ja wszystko przerobiłam pierwsza ale wszystko i tak mnie zaskakuje. We wtorek jadę z treściami robić badania DNA na potwierdzenie ojcostwa. I takie coś jako dowód w sprawie sądowej - 2400 zł. Także no...
To dobrze, Klaudia ja cię podziwiam... Ale wiesz co- bardzo w ciebie wierzę. każda z nas ma takie życie jakie ma, są lepsze dni i gorsze, twoja sytuacja otworzyła mi oczy na to że czasami trzeba machnąć ręką,że to co dla mnie jest problem to dla ciebie byłoby śmieszne,ale z drugiej strony są dziewczyny którym życia można by pozazdrościć, wyjazdy zagraniczne, spontanicznie nad morze itd... Ale wszystkim nam świeci to samo słońce i oddychamy tym samym powietrzem, dla każdej z nas jest dzisiaj sobota i to od nas zależy jaka ona będzie!!! A to nad czym nie możemy zapanować albo na co nie mamy wpływu to **** z tym, jak się nie da to trudno idzie się dalej!!! Klaudia i ty też idziesz dalej z Nikodemem bo każdy nowy dzień to Nasz dzień [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Ja przy mniejszym krawieniu już w szpitalu u używałam podpasek. I normalnych majtek.
Rytuał? He, moje dziecko nie lubi się kąpać więc u mnie musi być dziecko najedzone do tak, że ma go rozerwać żeby dał się wykąpać. [emoji14]
Co do załatwiania spraw @DaWo, wszystko jest na mojej głowie. Pod górkę mi nie robią bo sami chcą żeby jak najszybciej miał nazwisko ojca. No i zgodzili się na badania więc wszystko jest na dobrej drodze.