Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Klaudia są sprawy których nie przeskoczysz, zrób co trzeba żeby Nikodem miał to co mu się należy!!! Żeby ci nie zarzucił w przyszłości jakiegoś niedopatrzenia bo on ma tylko ciebie, a rodzice Piotra nie robią ci pod górkę?O Chryste!!! Co za typ. Na porodowce??nie no, kobieta musiała mieć doznania zajebiste, ten gość pewnie też. Fajny fetysz
![]()
A ja wszystko przerobiłam pierwsza ale wszystko i tak mnie zaskakuje. We wtorek jadę z treściami robić badania DNA na potwierdzenie ojcostwa. I takie coś jako dowód w sprawie sądowej - 2400 zł. Także no...
To dobrze, Klaudia ja cię podziwiam... Ale wiesz co- bardzo w ciebie wierzę. każda z nas ma takie życie jakie ma, są lepsze dni i gorsze, twoja sytuacja otworzyła mi oczy na to że czasami trzeba machnąć ręką,że to co dla mnie jest problem to dla ciebie byłoby śmieszne,ale z drugiej strony są dziewczyny którym życia można by pozazdrościć, wyjazdy zagraniczne, spontanicznie nad morze itd... Ale wszystkim nam świeci to samo słońce i oddychamy tym samym powietrzem, dla każdej z nas jest dzisiaj sobota i to od nas zależy jaka ona będzie!!! A to nad czym nie możemy zapanować albo na co nie mamy wpływu to **** z tym, jak się nie da to trudno idzie się dalej!!! Klaudia i ty też idziesz dalej z Nikodemem bo każdy nowy dzień to Nasz dzień [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Ja przy mniejszym krawieniu już w szpitalu u używałam podpasek. I normalnych majtek.
Rytuał? He, moje dziecko nie lubi się kąpać więc u mnie musi być dziecko najedzone do tak, że ma go rozerwać żeby dał się wykąpać. [emoji14]
Co do załatwiania spraw @DaWo, wszystko jest na mojej głowie. Pod górkę mi nie robią bo sami chcą żeby jak najszybciej miał nazwisko ojca. No i zgodzili się na badania więc wszystko jest na dobrej drodze.