reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Jahjahbob witaj w klubie matek zombie:). Coś te nasze dzieci się popsuły. Zmowa czy jaka cholera.

Biedronka kupiliśmy bebetto nico. Cena rozsądna, wózek jak na razie (czyli po pierwszym spacerze :-) :)) sprawdza się idealnie.

To był pierwszy długi spacer od ... nie pamiętam kiedy;). I uwaga uwaga: Filip tak sam z siebie zasnął w wózku. Cały czas się szczypie bo ciężko mi w to uwierzyć. Kurka jakie to fajne uczucie. Chyba polubie znowu spacery:-) :). Oooo tak:).

Madziolek oby tak dalej. Życzę spokojnego dnia:). Kurczę ja też chce chusto Flash mob. Aj smaka narobiłaś;)
Sprawdź może w twoim mieście też coś takiego organizują,ja się dowiedziałam o tym dzisiaj jak mówili w radiu.Super,że Filip polubił spacerówkę,Aleks jeszcze preferuje noszenie :/ ojj jak ja bym chciała żeby zasypiał w wózku

reklama
Niedawno wróciliśmy z flash moba było super,w końcu jakieś oderwanie od rzeczywistości :D Aleks był spokojny przez całe zajęcia 1,5h,nawet spróbowaliśmy tańczyć w chuście ale to nie dla mnie,jednak wolę nosidełko,jak zasnął to go przełożyłam.Jutro drugie zajęcia tym razem rano.Była dziewczynka Lena 8 dni młodsza od Aleksa :).

Madziolek sprawdzałam i nie ma, nie było i w najbliższej przyszłości nie będzie chusto.
A jak to dokładnie wygląda?

Cudowne zdjęcie. Z Aleksa już taki duży kawaler :)

Madziolek sprawdzałam i nie ma, nie było i w najbliższej przyszłości nie będzie chusto.
A jak to dokładnie wygląda?

Cudowne zdjęcie. Z Aleksa już taki duży kawaler :)
Dziękujemy :) rośnie w oczach
Grupa mam uczy się jednego układu tanecznego z dziećmi w chuście lub nosidełku.Na początku zaczynają np.2 osoby w trakcie dochodzą następne i następne i tak dalej.Tańczy się w jakimś miejscu wybranym przez grupę najlepiej w miejscu gdzie jest dużo osób my najprawdopodobniej będziemy tańczyć w galerii.

Dziewczyny witam sie i ja:-) piekielnie niewyspana oczywiscie :-) moja Natalcia postanowila nie chciec spac rowniez i dzis. A teraz przysypia przy cycku
@madziołek jaki super chłopiec, jaki slodziak, no elegancik taki :-) super chlopiec:-)
No nic, miłego dnia Dziewczyny, ja zabieram sie za śniadanie:-)

Madziołek, własnie ja tez mam w komplecie tą spacerówke i pewnie chwilę nią pojeżdzę bo szkoda zeby sie zmarnowała ale mysle ze ta spacerówka z kompletu jest mała i nie wystarczy powiedzmy do 2 roku zycia wiec tak czy inacze trzeba bedzie kupic cos innego.

My tez jestesmy po szczepieniu. Na szczescie nic sie nie działo tak jak ostatnio. Wczoraj dostał 5w1 a za 2 tygodnie pneumokoki. Tak radzila lekarka i chyba miala racje bo ostatnio jak dostal wszystko razem to bylo fatalnie.

Dziewczyny a jak u waszych maluchów z wlosami? bo moj ma bardzo mało. Myślałam ze na tym etapie bedzie mial juz bujną czuprynę a tu nic:) Najpierw na czubku głowy wypadły mu te co miał a teraz wyrosły tam trochę gestsze ale tylko tam i wyglada jakby mial irokeza:) bo poza czubkiem głowy łyso.

Mi głowę rozsadza z niewyspania. Filip zrobił sobie w nocy przerwę od 1 do 3.30. No i oczywiście to ja dyzurowalam a nie mąż. Jesteśmy już po zupce i spacerze. Może teraz Filip zasnie to położę się razem z nim.

Biedronka mój Filip też ma tylko irokeza. Podobno to trend tej jesieni;)

To Natalce wyrosl meszek na czubku glowy, ale nawet irokeza z tego nie da rady zrobic, no i z tylu na dole ma troszke wloskow, bo rezzta wytarla sie. Czasem smiejemy sie z M. I mowimy na nia kibol, gdy zalozymy jej bluze z kapturem.
U nas wlasnie trwa drzemka, ciekawe czy turbodrzemka czy tez moze jakies normalne spanko:-)
A ja dzis ide do fryzjera, kolorek i wyregulowanje fryzury, bo juz mi moje krotkie wlosy odrosly i wlasnie na takie odrosniete wygladaja :-)
Dziewczyny jak u Was z brzuchem? Bo mi zostal taki brzuszek i boczki i nie chce to cholerstwo spadac. Czuje sie z tym okropnie. W ogole co tu ubrac, ostatnio moim standardowym zestawem jest oversizowa koszula i spodnie.

reklama
Jahjahbob mi się trochę schudło po ciazy ale flaczek na brzuchu został. No nie podoba mi się ten zwis skóry o_O Czasami próbuje ćwiczyć ale jestem niesystematyczna. Wieczorem jak mąż wraca z pracy to ogarniam dom i siebie i nie mam już siły na ćwiczenia, a za dnia wolę odespać nockę niż ćwiczyć.

Łeb mi rozsadza. Filip dzisiaj nic nie śpi i strasznie grymasi. Chce być cały czas na rękach A ja już nie mam siły. Pomocy. Już mam dosyć.

Do góry