reklama

Majowe mamy 2017

hej, jestem przeziębiona, zapalenie ucha, gardła, katar i 37,2. Zastanawiam się czy iść do lekarza, ale w sumie co to zmieni. Czekam na domowe sposoby leczenia:) Czosnek z miodem i mlekiem, syrop z cebuli, inhalacje, woda morska...

reklama
hej, jestem przeziębiona, zapalenie ucha, gardła, katar i 37,2. Zastanawiam się czy iść do lekarza, ale w sumie co to zmieni. Czekam na domowe sposoby leczenia:) Czosnek z miodem i mlekiem, syrop z cebuli, inhalacje, woda morska...
Kochana życzę zdrówka [emoji8]
Może jednak warto wybrać się do specjalisty? Hmm może dostaniesz jakieś bezpieczne leki, bo trochę dużo się tego nazbierało u Ciebie [emoji20]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę, że zapalenie ucha może samo nie przejść. Ja bym poszła do lekarza na Twoim miejscu

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

Łóżeczko też mam białe i jeszcze komode muszę dokupić. Pościel już kupiłam - dwa komplety ale ciężko mi było się zdecydować tyle tego jest :)
Majówka2017 jak byłam przeziebiona na początku ciąży to dostałam jedynie homeopaty ale w sumie troszkę pomogły :) gorzej z tym uchem :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry