reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny, nikomu takiego bólu nie życzę. Rano wstałam bo musiałam na badania krwi jechać.... I jakaś masakra!! Ruszyć się nie umiałam! Jak rwa barkowa czy coś takiego. Jestem teraz na izbie przyjęć czekam na wyniki, dostałam przeciwbólowe...

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mówią ze ciąża to nie choroba.
U mnie śniegu nie ma ale jest -6' i wszystko oblodzone. Niestety nici ze spaceru bo jak się cieplej ubiore to nie zapne kurtki na brzuchu a stwierdziłam że nie opłaca mi się już kupować zimowej ciazowej; )
Wczoraj miałam posprzątać ale jakoś nie miałam weny więc dziś muszę nadrobić. Może nawet się wezmę ze porządki w swojej szafie i poukladam ciuchy Alanka rozmiarami ;)

U nas nocka dziś nie najlepsza, trzy pobudki :/ Klaudia współczuję, znów coś do Ciebie się przyplątało. Pojechałaś na izbę z tą ręką czy jak? Siedzimy dziś w pracy i jakoś dzień bez dobrego humoru nas dopadł. :/ Może po prostu zmęczenie i niewyspanie....

U nas nocka dziś nie najlepsza, trzy pobudki :/ Klaudia współczuję, znów coś do Ciebie się przyplątało. Pojechałaś na izbę z tą ręką czy jak? Siedzimy dziś w pracy i jakoś dzień bez dobrego humoru nas dopadł. :/ Może po prostu zmęczenie i niewyspanie....
Tak byłam. Dostałam paracetamol i magnez w kroplówce. Ból nie minął, idę do neurologa, sprawa raczej dotyczy ucisku na nerw..

Niestety kręgosłup potrafi dawać objawy na masę części ciała :/ Ja przy przepuklinie lędźwiowego miałam ból aż do kolana, a poniżej szczypanie i pieczenie - do samej kostki. Nic przyjemnego i bardzo Ci Klaudia współczuję. Może uda się jakąś fizjoterapię załatwić? Czasami fizjo potrafią zdziałać cuda.

Niestety kręgosłup potrafi dawać objawy na masę części ciała :/ Ja przy przepuklinie lędźwiowego miałam ból aż do kolana, a poniżej szczypanie i pieczenie - do samej kostki. Nic przyjemnego i bardzo Ci Klaudia współczuję. Może uda się jakąś fizjoterapię załatwić? Czasami fizjo potrafią zdziałać cuda.
Idealnie by było! Zobaczymy co mi lekarz powie.

reklama
Hej dziewczyny. Wydaje mi sie Klaudia ze u Ciebie to wszystko z nerwow przez Twoja sytuacje. Wiem ze ciezko sie nie denerwowac. Moja kolezanka kiedys byla w ciazy a ze brzuch jej nie rosl bo miala za malo wod plodowych nikomu nie mowila to bylo w technikum jak juz powiedziala to mowila ze z nerwow noge jej odbieralo reke gdzies tam dlon bo myslala ze wszyscy wiedza mloda glupia ale nerwy i stres maja takie objawy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry