reklama
dadzi
Moderatorka
nie wiem, dostałam taką od lekarza. Nie znam się na tym. Staram się jeść rzeczy z tej listy, ale jakoś marnie mi to idzie. Ostatnio nawet skusiłam się na szpinak, chodź nie przepadam za nim. Sok pomarańczowy piłam litrami, ale za to mięso w ogóle mi nie wchodziło.
Gosam
Fanka BB :)
Umowilam się w czwartek na 16 bo nie ma go w Polsce [emoji20] nie wiem, może szukać endokrynologa?
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć.
Witam się wtorkowo. Za oknem szaro, buro i ponuro. U nie chyba OK. Czuję się już trochę lepiej - mm nadzieję, ze nie zapeszę. Mam wiadomości o wynikach PAPPy - lekarz mówi że są OK i obniżyły ryzyko. Fajnie.
Zakupiłam sobie spodnie z H&M na allegro - nówki z metką. Fantastyczne są. Zapłaciłam za nie 1/3 ceny z metki. Warto polować na okazję bo można zrujnować domowy budżet w sklepie
Pozdrawiam Was ciepło wszystkie
Witam się wtorkowo. Za oknem szaro, buro i ponuro. U nie chyba OK. Czuję się już trochę lepiej - mm nadzieję, ze nie zapeszę. Mam wiadomości o wynikach PAPPy - lekarz mówi że są OK i obniżyły ryzyko. Fajnie.
Zakupiłam sobie spodnie z H&M na allegro - nówki z metką. Fantastyczne są. Zapłaciłam za nie 1/3 ceny z metki. Warto polować na okazję bo można zrujnować domowy budżet w sklepie
Pozdrawiam Was ciepło wszystkie
Soł
Dzisiaj wizyta, za dwie godziny będę podglądać Dzidzi, już nie mogę się doczekać 
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ZdechłaKura
Gosam, jeśli się boisz, to próbuj się umówić. Żeby złapać endokrynologa, nawet prywatnie, u nas (Opole) jest duży problem.
anusiak13
Wyniki te wstępne na obecność trisomii i zespołu Turnera powinny być w ciągu tygodnia.Kiedy będziesz miała wyniki? Trzymam kciuki![]()
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ZdechłaKura
Farba za chwilę będzie zmyta. Przede mną strzyżenie. Ze względu na ciążę miałam robioną na folii, a to już rzadkie
Już nie pamiętam, kiedy tyle czasu byłam u fryzjera 
Wiem, że to głupie, te moje relacje fryzjerskie, ale ostatnio mam tylko stresy i idiotyczne dolegliwości, więc cieszę się blahostkami.
Wiem, że to głupie, te moje relacje fryzjerskie, ale ostatnio mam tylko stresy i idiotyczne dolegliwości, więc cieszę się blahostkami.