Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też miałam fissan w poprzedniej ciąży i wogole się nie sprawdził niestetyO jakim balsamie z Rossmanna mowicie? Ja uzywam Palmers. W poprzedniej ciąży mialam fissan ale strasznie tłusty byl i ciezko sie rozprowadzal. Skuteczny chyba tak bo ani jednego rozstepu wtedy nie mialam.
U mnie tez ten balsam na początku bardzo szybko sie wchłanial. Teraz nakladam go duzo mniej wiec moze faktycznie skora już jest ładnie nawilżona [emoji4]ten drugi od lewej: pflegelotion czy jakos tak
pisalam do rosmana i odpisali mi, ze jak na stronie bierze sie odbior osobisty i wybiera sie dana drogerie to pokazuje dostepnosc produktu w danej drogerii, wiec trzeba poprobowac z innymi drogeriamilub kurierem zamowic, wtedy jest dostepny
to moja pierwsza ciaza i nie wiem, czy sie sprawdzi [emoji14] w kazdym razie widze, ze ladnie nawilza, poczatkowo bardzo duzo sie wchlanialo, teraz troche mniej, wiec pewnie i skora w lepszej kondycji
ja mysle jeszcze o elancylu, ale to jak szybciej brzuch bedzie rosl
AskaGrubaska udanego wieczoru :>
Mi tez plecy zaczynaja dzis szwankowac :/

U mnie jest ich duzo i na promce za 9.99zlten drugi od lewej: pflegelotion czy jakos tak
pisalam do rosmana i odpisali mi, ze jak na stronie bierze sie odbior osobisty i wybiera sie dana drogerie to pokazuje dostepnosc produktu w danej drogerii, wiec trzeba poprobowac z innymi drogeriamilub kurierem zamowic, wtedy jest dostepny
to moja pierwsza ciaza i nie wiem, czy sie sprawdziw kazdym razie widze, ze ladnie nawilza, poczatkowo bardzo duzo sie wchlanialo, teraz troche mniej, wiec pewnie i skora w lepszej kondycji
ja mysle jeszcze o elancylu, ale to jak szybciej brzuch bedzie rosl
AskaGrubaska udanego wieczoru :>
Mi tez plecy zaczynaja dzis szwankowac :/