Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja gotuję sobie kompoty, bo nic innego nie mogę wypić. Cola niby wchodzi, ale pozniej mi za słodko i jeszcze gorzej mnie mdliTo ja na odwrót z wodą akurat, już probuje wszystkiego żeby tylko choć troszkę nawodnic organizm bo później męczy mnie migrena. Wypijam Max szklanke może 2 dziennie bo się boję wymiotow. Kawa inka nie wchodzi, czysta woda też, woda z sokiem , cola itp później mi nie dobrze. Ostatnio udało mi się z kompotem jablkowym więc idziemy w dobrym kierunku
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mi najbardziej wchodzi herbata z cytryną i miodem lub sokiem malinowym, wody też piję dużo, ale ja zawsze piłam, 1,5 l to spokojnie.
Wózek TYLKO ze skrętnymi kołami. Jeju jak ja się męczyłam z emeljungą, ona nie miała skrętnych kół.
Kosz musi być duży i łatwo dostępny. No i rozkładane oparcie wózka, ciche i łatwe aaa i budka którą się stawia lub składa też musi być odpowiednia, duża.
Mi dermatolog przepisała skinoren żel i mam ładniejsza buzię ale nie wiem czy to hormony się unormowaly czy zasluga żelubeatka tylko wyobrazilam sobie zapach oliwki Bambinofuj
pauli ne no ja to samo, pryszczyca jak nic [emoji14]
chociaz ostatnio to przynajmniej z twarzy mi zeszloa byl pogrom
Arya mi jakis czas temu kolezanka opowiadala, ze zastanawiala sie nad wozkiem za 3500zl bo niby mega, super [emoji14] masakra [emoji14]
cale szczescie ja sie zastanawiac nie bede - nie stac mnie na taki wydatek, a taki za 1500zl mam nadzieje, ze tez da rade![]()
Dla mnie też skrętne koła są super. Możesz się w miejscu obrócićSkretne koła są rewelacja i nie brałabym innych. W windzie się obracam, w ciasnych przejściach lawiruję, nie budziłam Jaśka jak spacerowaliśmy i trzeba było skręcać, bo sam skręcał - no dla mnie jedna wielka zaleta, nie znam ani jednej wadyI najważniejsze: DŁUGA GONDOLA. Jak to zapamiętasz, to będziesz zadowolona.
Podobno mutsy ma mała i nic nie zakrywa ani w lato ani w zimę.mi najbardziej wchodzi herbata z cytryną i miodem lub sokiem malinowym, wody też piję dużo, ale ja zawsze piłam, 1,5 l to spokojnie.
Wózek TYLKO ze skrętnymi kołami. Jeju jak ja się męczyłam z emeljungą, ona nie miała skrętnych kół.
Kosz musi być duży i łatwo dostępny. No i rozkładane oparcie wózka, ciche i łatwe aaa i budka którą się stawia lub składa też musi być odpowiednia, duża.